up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

HP Blækpatron 338

HP Blækpatron 338

HP Blækpatron 338

HP Blækpatron 338

HP Blækpatron 338

plus
HP

HP Blækpatron 338

Produktbeskrivelse HP Blækpatron 338

Få altid en mørk tekst og laserkvalitetstryk med alle dine dokumenter. Få tykke og fulde tegn ved at vælge en sort pigmentblæk. Det er ideelt at forårsage en påvirkning.
SPECIFIKATIONER:
Udskrivningsteknologi Inkjet-udskrivning
Antal sorte blækpatroner 1
Blækpatron type: Standard ydelse
Sideudskrivningsydelse med sort blæk: 480 sider
Kode: OEMC8765EE
Dimensioner (Bredde x Dybde x Højde) 116 x 36 x 115 mm


På udkig efter HP Blækpatron 338? Kig ikke mere! techinn tilbyder et stort udvalg i Blækpatroner modeller. Opdag vores nye Forbrugsstoffer tilbud, hos techinn. Lavet af HP, dette Blækpatroner produkt tilbydes i mange størrelser og farve muligheder.

Funktioner HP Blækpatron 338

Farve
Sort
Produkttype
Blækpatroner
Kompatibilitet
HP

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up