up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Kingston Pendrive DataTraveler G4 USB 3.0 32GB

Kingston Pendrive DataTraveler G4 USB 3.0 32GB

plus
Kingston

Kingston Pendrive DataTraveler G4 USB 3.0 32GB

Produktbeskrivelse Kingston Pendrive DataTraveler G4 USB 3.0 32GB

BESKRIVELSE:
DataTraveler G4 USB-flashdrev med nøglering og plastiketui:
Kingstons DataTraveler® Generation 4 (DTIG4) USB-flashdrev har USB 3.0 til hurtig og nem overførsel af musik, video og mere. Dens praktiske design og moderigtige farver gør den ideel til daglig brug på arbejdspladsen, hjemme, i skolen eller hvor du har brug for at tage dine data. Det er bagudkompatibelt med eksisterende USB 2.0-porte, så 2.0-brugere kan migrere til 3.0 i fremtiden uden at udskifte deres drev. DTIG4 understøttes af fem års garanti, gratis teknisk support og legendarisk Kingston® pålidelighed.

FUNKTIONER:
Fås i flere farver efter kapacitet
USB 3.0-ydeevne, bagudkompatibel med USB 2.0
Farverig løkke fastgøres til nøgleringe
Praktisk hætte til beskyttelse af USB-stik og dine data
Kapacitet: 16 GB, 32 GB, 64 GB, 128 GB
Dimensioner: 55 mm x 21 mm x 10,1 mm
Vægt: 10,31 g
Driftstemperatur: 0 ° C til 60 ° C
Opbevaringstemperatur: 20 ° C til 85 ° C
Garanti / support: 5 års garanti, gratis teknisk support
Kompatibel med: Windows® 10, Windows 8.1, Windows 8, Windows 7.1 (SP1), Mac OS (v. 10.10.x +), Linux (v. 2.6.x +), Chrome ™ OS

Hvad ville du sige til at finde Kingston Pendrive DataTraveler G4 USB 3.0 32GB til denne pris? Helt vildt ikke? Vent ikke mere, køb i din elektronik og computere butik. Køb det bedste udstyr fra Kingston og gør dine daglige sports aktiviteter til en leg. Og det bedste er at du får det hele til den bedste pris! Så skynd dig ind og kig på nogle Periferiudstyr varer.

Funktioner Kingston Pendrive DataTraveler G4 USB 3.0 32GB

Farve
Hvid
Opbevaring
32 GB

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up