up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

top

Hvilket tilbehør skal jeg bruge til min telefon?

Hvert år udkommer en ny smartphone model med bedre og forbedrede specifikationer. Men uanset hvor avanceret software og hardware der er pakket inde i din mobil, har du stadig brug for et udvalg af mobiltelefontilbehør for at forbedre din oplevelse, når vi taler om mobiltelefontilbehør; der er tonsvis af nyttige ting såsom telefoncovers, skærmbeskyttere, trådløse øretelefoner, telefonoplader, stativer, Samsung digital pen og mange flere.

Hvad er mobiltilbehør?

Enkelt sagt defineres mobiltilbehør som et understøttende tilbehør, der forbedrer og fuldender din oplevelse, mens du bruger din telefon til arbejde eller underholdning. Du kan få det bedste udvalg af mobiltilbehør fra førende producenter såsom Xiaomi , Apple , Samsung , Canon og Startech . Tag et kig nedenfor på to vigtige mobiltilbehør, som du bør have;

Stativ og selfie sticks

Det er altid dejligt at have et stativ eller en selfie stick, når du rejser eller deltager i en begivenhed, for at fange disse mindeværdige øjeblikke. For eksempel giver Xiaomi Stick Tripod dig mulighed for at tage nogle skæve billeder og videoer af dine rejser og eventyr.

Øretelefoner

Hvis du vil nyde musik med diskretion, bør du altid købe et par øretelefoner af god kvalitet. Uanset om du studerer, træner eller bare strejfer rundt i gaderne, er denne fantastiske lyttegadget bedst til dine behov.

clouse menu Luk