up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Garmin

RUNNING

RUNNING

Pyöräily

Pyöräily

WELLNESS

WELLNESS

KATSO ULKOA

KATSO ULKOA

GPS ULKOPUOLELLA

GPS ULKOPUOLELLA

MONIVAIHTO / UIMA

MONIVAIHTO / UIMA

Osastot

Auto

Henkilökohtainen hygienia

Kaapelit

Puhelimet

Urheilu

Verkot

KAIKKI( Garmin )

Garmin

Garmin on hallinnut navigointiteknologia-alaa perustamisestaan vuonna 1989 lähtien. Garmin on johtava innovatiivisten GPS-laitteiden valmistaja, jotka ovat jo tyytyväisiä kuluttajia ympäri maailmaa. Garmin-kello on mukanasi useilla eri aloilla, kuten kuntoilussa, harjoittelussa, merenkulussa, ilmailussa, ulkoilussa, tutkimusmatkoilla, pyöräilyssä, juoksussa, patikoinnissa ja vuorikiipeilyssä.


Garminin GPS-laitteet ovat paras vaihtoehto hyvän seurannan ja sijainnin saamiseksi ulkourheilun aikana. Käytössäsi olevien Garmin-tuotteiden avulla voit parantaa suorituskykyäsi auttamalla sinua tarkkailemaan kaikkia signaalin yksityiskohtia suhteessa sen liikkeeseen.


Garmin Forerunner on paras vaihtoehto juoksemiseen. Siinä on toimintoja, kuten päivittäisen aktiivisuuden hallinta, kiihtyvyysanturi, GPS, sykemittari ja nopeusmittari. Sen toiminnot ovat samanlaisia kuin Garmin Fenix -kellon , mutta jokainen sisältää vivahteita, jotka tekevät niistä erilaisia. Garmin Venu sisältää erikoistuneita kuntoilu- ja hyvinvointiominaisuuksia.

clouse menu Sulje