up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

360

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

plus
Five ten

Five Ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Hvis din rejse ind i verden af bjergbestigning og klatring lige er begyndt, skal du gøre det med det bedst mulige udstyr.

Adidas Five Ten Anasazi VCS klatresko er designet til både begyndere og professionelle klatrere og er lavet til at fungere i en række formål og miljøer. Robuste, tilpasningsdygtige og med imponerende brugervenlighed holder disse sko din fod i form og giver dig den støtte, du har brug for for at få succes på både indendørs klatringskurser og de mest krævende klipper.

Disse kattepoteskoers centrale funktion er en Stealth® C4 ydersål , hvis trækkraft og unikke form passer perfekt til ethvert bjergbestigningskursus og giver dig enestående greb over naturlige og kunstige overflader. For at tilføje holdbarhed til disse sko og komfort til din plantarbue har 5.10 Anasazi VCS også en halvstiv mellemsål, der blødgør dine fødders følelse mod sten og reducerer den samlede påvirkning.

5.10 Anasazi VCS's overdel er lavet af Cowdura , en syntetisk blanding af ruskindnet , der er elastisk nok til, at dine fødder let kan tilpasse sig revner og lommer uden at miste støtte. Brugervenlighed gøres takket være et dobbelt velcrolukning, der justerer nøjagtigt til dit vrist.
Disse kvinders sko er en kvælende af dem, lige så dygtige indendørs og ude. De er foret for at minimere strækningen og opretholde den kraftige tåbokseform i skoens levetid. En medium stiv konstruktion tilbyder en blanding af følsomhed og støtte til al-klatring og lange dage ved kragerne.

En dag på kroge eller en aften i gymnastiksalen. Disse ryster på en klatresko er lige så dygtige indendørs og ude. En mellemstiv mellemsål giver komfort på lange ruter. Anasazi tilbyder en blanding af følsomhed og støtte til fulde dage med klatring eller stejle ruter.

FUNKTIONER:

Mellemsål: Medium stiv mellemsål for blanding af følsomhed og støtte.

Lukkesystem: Snørelukningssystem for en nøjagtig pasform.

Formstøbt Stealth® Mi6 tåplast: Tillader tåophæng.

Støbt Stealth® Mi6 tåplast

Lukning af krok og sløjfe Syntetisk overdel med minimal strækning

Tekstilfor; Stealth® C4 gummi ydersål for uovertruffen greb


Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS er det perfekte udstyr, for at nå dine udendørs mål. Fuldend dit køb, med andre varer som Klatresko og nyd livet, som aldrig før. Nogle af vores Herresko varer er på tilbud. Find dem i trekkinn! Vi tilbyder et stort udvalg fra Five ten, som er kendt for deres kvalitet og brug af gode materialer.

Funktioner Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Farve
Brun

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

5/10 anasazi jer

-

Godt gummi!! Meget smuk! Kunne have mere gummi over fingrene. er små. Street Shoe-nummeret er for dem, der ønsker at holde deres fod stramt med krøllede tæer.

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Super anasazi

-

Overkommelig pris for ekstraordinære sko på ethvert terræn. Jeg har haft dem tidligere, og jeg havde det godt med dem. Da overdelen er syntetisk, valgte jeg dem i det samme antal (størrelse), som jeg normalt bruger med tennissko, da de ikke løsnes. At købe online på Trekkinn kom alt hurtigt. Meget tilfreds. tak skal du have

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Store

-

Anasazi VCS passer perfekt til mine fødder. Sørg for at træde på pladevægge og små kanter. God friktion. I modsætning til Anasazi Pro har VCS ikke gummierne på tæerne, men det passer bedre til mine fod og ikke så stramt som Pro. Det er tredje gang, jeg købte VCS.

Five ten Klatresko 5.10 Anasazi VCS

Fem ti anasazi kattefødder

-

Meget gode kattefødder, der er gyldige til både sportsklatring og multi-lang klatring for deres relative komfort. C4 gummisålen er en af de to eller tre bedste på markedet

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up