up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Hannah Måtte Rest 2

plus
Hannah

Hannah Måtte Rest 2

Se flere relaterede produkter til:

Produktbeskrivelse Hannah Måtte Rest 2

Selvoppustelige liggeunderlag Rest er velegnet til udendørsspecialister, som søger komfort og kvalitetsisolering året rundt. En struktur med vandrette hulrum sikrer luftcirkulation gennem liggeunderlagets kerne og sikrer dermed tilstrækkelig termisk komfort på overfladen. Model REST 2,5 fra kategorien af sovemåtter Adventure, giver fremragende isolerende egenskaber, samtidig med at den holder en lav vægt. Tykkelsen af liggeunderlaget er 2,5 cm. Den leveres inklusive et reparationssæt og en sæk til at folde liggeunderlaget ind i.


Specifikationer:

Udvendige mål: 183 x 51 x 2,5 cm
Vægt: 780 g
210T polyester TPU

Hvis du er på udkig efter Hannah Måtte Rest 2, er heldet med dig. I vores udendørs butik, finder du de bedste priser og den samme oplevelse som i en normal trekkinn butik. Skynd dig, bestil dine Soveposer med det samme. trekkinn tilbyder et kæmpe udvalg i Madrasser, til alt slags sport. Vores Madrasser er skræddersyet til at klare dine behov, i alt slags vejr.

Funktioner Hannah Måtte Rest 2

Farve
Sort

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

clouse menu Luk
up up