up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Hannah Matto Rest 2

plus
Hannah

Hannah Matto Rest 2

Näytä lisää esillä olevia tuotteita:

Tuotekuvaus Hannah Matto Rest 2

Itsetäyttyvä makuualusta Rest sopii ulkoilualan ammattilaisille, jotka etsivät mukavuutta ja laadukasta eristystä ympäri vuoden. Vaakasuuntaisia onteloita käyttävä rakenne varmistaa ilmankierron makuumaton ytimen läpi ja varmistaa siten riittävän lämpömukavuuden pinnalla. Malli REST 2,5 Adventure-makuumattojen kategoriasta tarjoaa erinomaiset eristysominaisuudet pitäen samalla pienen painon. Nukkumamaton paksuus on 2,5 cm. Mukana tulee korjaussarja ja pussi makuumaton kokoamiseen.


Tekniset tiedot:

Ulkomitat: 183 x 51 x 2,5 cm
Paino: 780 g
210T polyesteri TPU

Hannah Matto Rest 2a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä. Jos olet kiinnostunut ostamaan Hannah:n tuotteita, kuten Matto Rest 2, löydät ne omasta ulkoilu verkkokaupastasi trekkinn:sta. Älä siis epäröi pidempään, sillä meiltä tilaaminen on erittäin helppoa ja saat tuotteesi kotiovellesi toimitettuina muutamassa päivässä. trekkinn:sta löydät korkealaatuisia tuotteita taatuilla edullisilla hinnoilla sekä ulkoilu varusteita Hannah:lta.

Ominaisuudet Hannah Matto Rest 2

Väri
Musta

Kirjoita arvostelu ja ansaitse CoINNs coinns

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta

Tuoteluokitus

Palautteesi on meille tärkeä. Asiantuntijamme tarkistavat tätä tuotetta koskevat arvostelusi, ja se julkaistaan 5 työpäivän kuluessa. Varmista, että arvostelusi keskittyy tähän tuotteeseen ja kokemukseesi siitä, tämä auttaa muita asiakkaita tekemään varmempia päätöksiä. Jos sinulla on tilaukseen liittyviä ongelmia, ota meihin yhteyttä.

Olen lukenut ja hyväksyn Yksityisyyden suojanne ehdot, jotka koskevat tietojeni käsittelyä kyselyni tai pyyntöni käsittelemiseksi

clouse menu Sulje
up up