up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mountain Hardwear

MEN

MEN

NAISET

NAISET

Takit

Takit

MAKUUPUSSIT

MAKUUPUSSIT

REPUT

REPUT

TELTAT

TELTAT

Osastot

Makuupussit

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Reput Ja Matkalaukut

Teltat

KAIKKI( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear on amerikkalainen tuotemerkki, joka suunnittelee teknisiä tuotteita vuoren ystäville. Mountain Hardwear on luotu tarkoituksena tarjota laadukkaita laitteita ja vaatteita, ja se tarjoaa sinulle kaiken mitä tarvitset harrastamaan kaikenlaisia ulkoilma-aktiviteetteja ja nauttimaan urheilusta.
Vuorikiipeilijöiden hyvin tuntema Mountain Hardwear valmistaa markkinoiden teknisen 4 kauden teltan. Se erottuu myös untuvamakuupusseistaan, jotka kestävät jopa 29 astetta.
Perustamisestaan lähtien vuonna 1993, Mountain Hardwear jatkaa innovaatioita vuosi toisensa jälkeen. Sen tunnetuin synteettinen makuupussi, Lamina, on yksi markkinoiden kevyimmistä.
Telttojen ja makuupussien lisäksi Mountain Hardwear on suosittu myös teknisten laitteidensa vuoksi: untuvatakit, vedenpitävät takit, vuoren napa-alustat ... Tällä tavoin tuotemerkin tunnustavat ihmiset, jotka harjoittavat vuorikiipeilyä, kiipeilyä ja patikointia, mutta myös kaikki niille, jotka nauttivat luonnossa olemisesta.

clouse menu Sulje