up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Mountain Hardwear

MEN

MEN

NAISET

NAISET

Takit

Takit

MAKUUPUSSIT

MAKUUPUSSIT

REPUT

REPUT

TELTAT

TELTAT

Osastot

Makuupussit

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

Reput ja Matkalaukut

Teltat

KAIKKI( Mountain Hardwear )

Mountain hardwear

Mountain Hardwear on tunnettu ulkoiluvaatetus- ja varustemerkki, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn varusteita seikkailijoille sen perustamisestaan ​​lähtien. Perustettu vuonna 1993, yritys on vakiinnuttanut asemansa alan johtajana, tarjoten jatkuvasti innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat ulkoilmaihmisten, vuorikiipeilijöiden ja urheilijoiden tarpeisiin. Mountain Hardwear on ollut ulkoiluvälineiden innovaatioiden kärjessä vuosikymmenien ajan. Heidän takit, sadevaatteet, fleecevaatteet, housut, shortsit, hattut, reput ja telttansa vastaavat seikkailijoiden tarpeisiin, varmistaen optimaalisen suorituskyvyn, suojan ja mukavuuden suuressa ulkona. Voimakkaan laadun ja innovaation sitoutumisen ansiosta Mountain Hardwear jatkaa inspiraatiota ja varustaa ulkoilmaihmisiä ympäri maailmaa. Tutustu Mountain Hardwearin uusimpaan vaellustarvike- ja vaatteiden kokoelmaan Trekkinn-sivustolla.

Mountain Hardwear innovoiden suorituskykyistä varustetta seikkailijoille

Mountain Hardwearin takit on valmistettu tarkkuudella ja suunniteltu kestämään ankarimmat sääolosuhteet. Olipa kyseessä tekninen alppiseikkailu tai rento vaellus, takit tarjoavat erinomaisen suojan ja mukavuuden. Suunniteltu erityisesti pitämään sinut kuivana sateisessa säässä, Mountain Hardwearin sadevaatteet yhdistävät edistyneitä vedenpitävyysteknologioita kevyiden materiaalien kanssa. Nämä takit on varustettu kestävillä vettähylkivillä ominaisuuksilla ja täysin teipatuilla saumoilla, jotta vettä ei pääse tunkeutumaan. Mountain Hardwearin sadevaatteet tarjoavat optimaalista mukavuutta ja suojaa sateisissa olosuhteissa.Mountain Hardwearin fleecet ovat täydellisiä pukeutumiseen tai käyttöön yksinään viileämmässä säässä. Fleecevaatteet on valmistettu pehmeistä ja lämmittävistä materiaaleista ja tarjoavat poikkeuksellista lämmönsuojaa ja mukavuutta. Olipa kyseessä viileä vaellus tai tuoksuva leirintä, Mountain Hardwearin fleecet tarjoavat lämpimän eristyksen ilman hengittävyyden kärsimistä. Mountain Hardwearin housut on suunniteltu kestämään raskaita maastoja ja tarjoamaan maksimaalista kestävyyttä ja liikkuvuutta. Vahvistettujen polvien, useiden taskujen ja säädettävien vyötäröjen ansiosta Mountain Hardwearin housut ovat täydellisiä ulkoiluun. Kun lämpötila nousee, Mountain Hardwearin shortsit tarjoavat kevyitä ja hengittäviä vaihtoehtoja ulkoiluaktiviteetteihin. Nämä shortsit on suunniteltu kosteutta poistaviin kankaisiin, jotta pysyt viileänä ja kuivana. Heidän toiminnallinen ja mukava suunnittelu tekee Mountain Hardwearin shortsista täydellisiä vaellukseen, kiipeilyyn tai mihin tahansa lämpimän sään seikkailuun. Suojataksesi elementeiltä, Mountain Hardwearin hattuja tarjotaan auringon ja sateen suojaamiseen, samalla varmistaen hengittävyyden. UPF (Ultraviolettisuojauskerroin) -luokituksen ja vettähylkivien käsittelyjen ansiosta nämä hattut pitävät sinut mukavana ja suojattuna ulkoiluun.
Mountain Hardwearin reput on suunniteltu kestämään ulkoiluun liittyvät rasitukset tarjoamalla runsaasti säilytys- ja järjestelmävaihtoehtoja. Kestävien materiaalien ja harkittujen suunnittelujen ansiosta nämä reput tarjoavat ominaisuuksia, kuten juomapullokompatibiliteetti, useita osastoja ja ergonomisia hihnoja maksimaaliseen mukavuuteen. Mountain Hardwearin reput ovat täydellisiä vaeltajille, kiipeilijöille ja matkailijoille. Mountain Hardwearin telttojen ovat tunnettuja kestävyydestään, sääsuojauksestaan ​​ja keveistä suunnitteluistaan. Edistyneillä materiaaleilla ja rakentamistekniikoilla varustetut telttasuunnitelmat tarjoavat luotettavan suojan erilaisissa olosuhteissa. Helppo asennus, vankat telineet ja tehokkaat ilmanvaihtojärjestelmät tekevät Mountain Hardwearin telttoista mukavan ja turvallisen telttailukokemuksen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje