up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Asolo

Asolo

Kategorier

Allt ( Asolo )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Asolo

Asolo, en pålitlig namn inom utomhusfotbeklädnad, har tillverkat högkvalitativa stövlar och skor sedan starten 1975. Grundat i Italien av Giancarlo Tanzi, har Asolo ständigt satt branschstandarder för prestanda, hållbarhet och innovation. Med ett djupt rotat passion för det stora utomhus har varumärket blivit synonymt med äventyr och utforskning. Asolo har etablerat sig som ett etablerat varumärke inom världen av utomhusfotbeklädnad, med en rik historia av att producera pålitliga stövlar och skor för äventyrare av alla nivåer. Oavsett om du behöver robusta vandringsstövlar, mångsidiga utomhus skor eller pålitliga vandringspinnar, är Asolos produkter utformade för att förbättra dina utomhusupplevelser och hålla dig bekväm på din resa.
Tillverkning av fotbeklädnad för utomhusäventyr

Asolo-stövlar är berömda för sin exceptionella hantverkskonst och oföränderliga engagemang för prestanda. Dessa stövlar är designade för att motstå de krävande aktiviteterna för olika utomhusaktiviteter, från vandring och ryggsäck till bergsklättring och vandring. Vandringsentusiaster världen över litar på Asolos vandringsstövlar för deras hållbarhet och prestanda. Dessa stövlar är utformade för att ta itu med utmanande terränger, med utmärkt grepp och stabilitet. Med alternativ för olika väderförhållanden är Asolo-vandringsstövlar din idealiska följeslagare för att utforska naturens stigar. Asolo erbjuder en mångsidig rad av mäns stövlar designade för att tillgodose de specifika behoven och preferenserna hos manliga äventyrare. Oavsett om du är en ivrig ryggsäckare eller en helgvandrer är Asolo mäns stövlar utformade för att ge stöd och komfort som krävs för dina utomhusaktiviteter. Med tanke på de unika kraven hos kvinnliga utomhusentusiaster har man utvecklat en omfattande linje av Asolo kvinnors stövlar. Dessa stövlar är tillverkade med fokus på passform och prestanda, för att säkerställa att kvinnor kan utforska det utomhus bekvämt och självsäkert.
Utöver stövlar tillverkar Asolo också en samling utomhus skor. Dessa skor är mångsidiga och är avsedda för aktiviteter från lätt vandring till casual promenader. Asolo skor upprätthåller varumärkets engagemang för kvalitet och prestanda, samtidigt som det erbjuder en lättare och mer smidig skofot. Asolo vandringsskor ger hållbarheten och stödet från deras stövlar men i en mer smidig och lågprofil design. För dem som behöver ytterligare stabilitet och stöd under deras vandringar erbjuder Asolo en rad vandringspinnar. Asolo vandringspinnar är utformade för förbättrad balans och minskad belastning på dina leder. De är justerbara, lätta och byggda för att klara de krav som ställs på ett tufft utomhusbruk.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga