up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Castelli

Kvinnor

Kvinnor

Culotes

Culotes

Maillots

Maillots

Jackets

Jackets

Officiell utrustning

Officiell utrustning

Handskar

Handskar

Kategorier

Återhämtning och Vård

Bärkassar

Barnkläder

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Utbildning och Tävling

Allt( Castelli )

Castelli

Castelli är ett italienskt varumärke grundat av Gianni Vittore, en känd skräddare i Milano som skapar sina mästerverk med sina händer. Företaget startades 1876 och huvudkontoret ligger i Fonzaso, en berömd stad i Italien. Nu känns Castelli lätt igen på sin välkända logotyp för en skorpion. Företaget tillverkar avancerade sportkläder med trendig design och modern teknik.
Castelli ändrade sina tyger, material och planer enligt moderna behov genom att förnya allt över tiden för att göra klädesplaggen mer och mer trendiga och bekväma.
Det italienska märket erbjuder ett komplett utbud av kläder för cykling för både manliga och kvinnliga klädeslinjer. Du kan enkelt hitta högkvalitativa Castelli- artiklar på Bikeinn . Även om många andra märken erbjuder cykelkläder, förblir Castelli toppen på grund av sin premiumkvalitet. Det kan ge kvalitet och komfort och ger dig en supersnygg och trendig cykellook. Castelli-kläder kan ge dig en positiv inställning till att prestera ännu bättre samtidigt som du känner dig trygg.

Handla de bästa Castelli-varorna på Bikeinn

Castelli är känt för att göra förstklassiga funktioner som vind- och vattentäta föremål. Castelli cykeltröja är ett bra köp för sin vattenavvisande förmåga, vilket gör den mer lämpad för cykling. Castelli-tröjan klarar snabbt det dynamiska testet för att öka bärarens prestanda. Den här tröjan har många andra premiumfunktioner, som dragkedja av ärmarna och avtagbara inlägg, vilket gör den till ett bra köpalternativ. Förutom tröjor kan Castelli-jackor hålla dig varmast i de kallaste temperaturerna genom sin värmeisoleringsförmåga. De har den bekvämaste passformen och utmärkt design med långa ärmar som kan hjälpa dig att känna dig varm.
Para ihop din jacka med ett Castelli baslager för en extra varm och torr effekt. Denna skiktning har en snabbtorkande förmåga att hålla dig torr i en kall miljö; så du kan känna dig torr och bekväm i kylan. Det är viktigt för att hålla dig svettfri och reglera din kroppstemperatur. På så sätt kan du behålla din genomsnittliga kroppstemperatur under båda somrarna genom att hålla personen lugn och på vintern för att hjälpa till att hålla dig varm.
Castelli bib-shorts är designade för att förbättra sportens prestanda. De är gjorda för att stödja den snabba rörelsen och kommer till den bästa rimliga prisklassen. En annan nödvändig sak när det kommer till cykling är handskar. Castelli handskar är det viktigaste för att hjälpa händerna att hålla sig säkra utan att utsätta dem direkt för alla väder och ge dig en klassisk och modern touch.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga