up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Northwave

Northwave

Allt ( Northwave )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Märkesinformation för Northwave

Northwave är en berömd italiensk märke som har varit i framkant inom cykelkläder och skor sedan dess start 1993. Med ett engagemang för innovation, kvalitet och stil har Northwave etablerat sig som ett populärt val för cyklister runt om i världen. Från cykelkläder till skor och officiell utrustning fortsätter Northwave att ständigt gå utöver ramarna för att ge idrottare det bästa inom prestanda och komfort.
Northwaves resa från dess grundande 1993 till att bli ett globalt erkänt märke är ett vittnesbörd om dess engagemang för utmärkelse. Med ett omfattande sortiment av cykelkläder, skor och utrustning för män, kvinnor och barn fortsätter Northwave att inspirera idrottare att nå nya höjder i sina cykelföretag. Klädlinjen säkerställer att cyklister stannar svala och torra under intensiva turer samtidigt som den visar stilrena design som återspeglar märkets italienska arv. Roterad i italiensk arv och driven av innovation fortsätter Northwave att vara en pålitlig följeslagare för cyklister som söker både stil och funktion.

Upplev den bästa cykeltiden med Northwave

Northwave cykelkläder line förenar en perfekt balans mellan funktion och mode. Designade med högteknologiska material och ergonomisk sömnad erbjuder deras tröjor, shorts och bibs överlägsen fukthantering och ventilation. Northwave tillgodoser män med en mångsidig samling av cykelkläder som passar olika cykelstilar. Oavsett om det är landsvägscykling, mountainbiking eller fritidscykling, erbjuder Northwaves män kollektion ett brett urval av tröjor, shorts, jackor och tillbehör som prioriterar prestanda utan att kompromissa med stilen.
Förstående de unika kraven hos kvinnliga cyklister erbjuder det dedikerade linjen av Northwave womens cykeltøj. Dessa plagg kombinerar tekniska funktioner som fukthantering och flexibilitet med eleganta design som är anpassade för kvinnor, vilket garanterar en trevlig och prestandabaserad cykelupplevelse. Northwave tror på att fostra kärleken till cykling från en ung ålder. Deras barnklädsel introducerar nästa generation till högkvalitativ cykelutrustning. Balanserande komfort, säkerhet och levande design, Northwave kids clothing-samlingen uppmuntrar barn att ge sig ut på sina cykeläventyr med entusiasm.
Känd för sina cykelskor, Northwave integrerar teknik och komfort i varje par. Oavsett landsvägscykling, mountainbiking eller inomhusträning erbjuder deras skoranger överlägsen kraftöverföring, stöd och justerbarhet. Med fokus på att förbättra pedalingseffektiviteten hjälper Northwave cykelskor ryttare att besegra alla terränger. Förutom kläder och skor erbjuder märket ett sortiment av Northwave officiell utrustning som kompletterar cykelupplevelsen. Från handskar och strumpor till armvärmare och benvärmare är varje utrustningsstycke noggrant utformat för att förbättra komfort och prestanda under turer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga