up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Sigma

PYÖRÄTIETOKONEET GPS

PYÖRÄTIETOKONEET GPS

SYKRITIETOKONEET

SYKRITIETOKONEET

SYKLIVALAISIN

SYKLIVALAISIN

Urheilukellot

Urheilukellot

LISÄTARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET

POCKET-TYÖKALUT

POCKET-TYÖKALUT

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Kypärät

Valaistus

KAIKKI( Sigma )

Sigma

Sigma on arvostettu globaali teknologiayritys, joka erikoistuu modernin digitaalisen ajan leikkaus- ja erikoisedustusten luomiseen. Vahvalla keskittymisellä innovaatioon Sigma on luonut itsensä johtavaksi eri teollisuudenaloilla, mukaan lukien kellot, käyttötuotteet, akut, laturit, anturit ja älylaitteet. Yhdistämällä edistyksellistä teknologiaa, poikkeuksellista suunnittelua ja sitoutuminen asiakastyytyväisyyteen, Sigma jatkaa maailman ympärillä olevan yhteyden ja vuorovaikutuksen uudelleenmäärittelemistä. Perustettu vuonna 2002 intohimoisen teknologian ryhmän toimesta, Sigma aloitti pienenä yrityksenä Silicon Valleyn sydämessä. Yrityksen visiossa oli luoda tuotteita, jotka kytkentävät teknologian sulavasti arkeen, parantaen mukavuutta, tuottavuutta ja viihdettä. Järkkymättömän sitoutumisen ja täydellisyyden tavoittelun kautta Sigma saavutti nopeasti tunnustusta innovatiivisista ratkaisuistaan ​​ja alkoi laajentaa tuotevalikoimaansa vastaamaan erilaisia ​​kuluttajatarpeita. Sigma muovaa edelleen tulevaisuutta tarjoten ihmisille edistyksellisiä ratkaisuja, jotka rikastuttavat heidän elämäänsä ja mahdollistavat heidän menestyksensä yhdistetyssä maailmassa.

Sigma innovating technology for a connected world

Sigma-kellokokoelma edustaa brändin sitoutumista luoda aikoja, joissa yhdistyvät tyyli ja toiminnallisuus. Klassisista analogisista suunnitteluista moderniin älykelloihin Sigma tarjoaa monipuolisen valikoiman malleja eri elämäntapoihin ja mieltymyksiin. Sydämen sykeseurannan, liikuntaseurannan ja älypuhelimen integraation avulla Sigma-kellot mahdollistavat käyttäjille pysyä yhteydessä ja johtaa aktiivista ja tasapainoista elämäntapaa. Sigma ID.Run on huomattava juoksukello, joka on suunniteltu urheilijoille ja kuntoilun harrastajille. Pakattu edistyksellisillä ominaisuuksilla, kuten GPS-seurannalla, nopeuden ja etäisyyden mittaamisella ja sydämen sykemittauksella, se auttaa käyttäjiä optimoimaan harjoituksensa ja seuraamaan edistymistään. Tämä kello tarjoaa erinomaisen juoksukokemuksen, joka mahdollistaa yksilöiden liikuntatavoitteiden saavuttamisen ja rajojensa ylittämisen. Sigma´n akkujen valmistus on suunniteltu tarjoamaan luotettavaa virtaa erilaisille elektronisille laitteille. Olipa se sitten virtaa kameraan, kaukosäätimeen tai kannettavaan pelikonsoliin, Sigma-akut tarjoavat pitkäkestoisen suorituskyvyn ja takaavat keskeytymättömän käytön. Kiinnittämällä huomiota kestävyyteen Sigma kehittää myös ladattavia akkuja, jotka vähentävät jätettä ja tarjoavat kustannustehokkaan ratkaisun ympäristötietoisille kuluttajille. Sigma-laturit on suunniteltu tarjoamaan nopea ja tehokas lataus älypuhelimille, tableteille, kannettaville tietokoneille ja muille elektronisille laitteille. Sigma-laturit tarjoavat nopean lataustehoa varmistaen samalla liitettyjen laitteiden turvallisuuden. Kompakti ja kannettava, nämä laturit ovat täydellisiä matkailijoille ja kiireisille henkilöille, jotka tarvitsevat luotettavaa virtaa liikkeellä. Sigma-anturiteknologia on avainasemassa. Nämä anturit, jotka vaihtelevat lämpötila- ja paineantureista liikkeen ja läheisyysantureihin, mahdollistavat tarkat mittaukset ja reaaliaikaisen tiedon keruun. Sigma-älykäsrannekkeet ja smartwatch-laitteet yhdistävät kuntoiluseurannan toiminnallisuuden älylaitteiden kätevyyteen. Edistyksellisellä liikuntaseurannalla, sydämen sykemittauksella, nukkumiseurannalla ja älypuhelimen ilmoituksilla Sigma-älykellot auttavat käyttäjiä pysymään yhteydessä ja tietoisina priorisoimalla samalla terveytensä ja hyvinvointinsa. Tyylikkäiden suunnittelujen ja mukautettavien käyttöliittymien avulla nämä laitteet yhdistyvät sulavasti mihin tahansa elämäntyyliin, pitäen käyttäjät tyylikkäästi yhteydessä digitaaliseen aikaan.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje