up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Sigma

Syklingsdatamaskiner GPS

Syklingsdatamaskiner GPS

Sykluscomputere

Sykluscomputere

Syklusbelysning

Syklusbelysning

SPORT KLOKKER

SPORT KLOKKER

TILBEHØR

TILBEHØR

LOMMERVERKTØY

LOMMERVERKTØY

Avdelinger

Elektronikk

Hjelmer

Klokker

Lys

Allt( Sigma )

Sigma

Sigma er en anerkjent global teknologiselskap som spesialiserer seg på å skape fremstøtte løsninger for den moderne digitale tidsalderen. Med et sterkt fokus på innovasjon har Sigma etablert seg som leder innen flere bransjer, inkludert klokker, slitasje, batterier, ladere, sensorer og smarte enheter. Ved å kombinere avansert teknologi, utmerket design og et engasjement for kundetilfredshet, Sigma fortsetter å revolusjonere måten folk kobler og interagerer med verden rundt dem. Grunnlagt i 2002 av en gruppe lidenskapelige teknologer, Sigma startet som et lite selskap i hjertet av Silicon Valley.
Selskapets visjon var å skape produkter som sømløst integrerer teknologi i hverdagslivet, forbedrer bekvemmeligheten, produktiviteten og underholdningen. Gjennom urokkelig dedikasjon og en drivkraft for eksepsjonell ytelse, Sigma raskt fikk anerkjennelse for sine innovative løsninger og begynte å utvide sitt produktutvalg for å imøtekomme ulike kundebehov. Sigma fortsetter å forme fremtiden, som gir personer avanserte løsninger som beriker deres liv og gjør det mulig å trives i et tilkoblet verden.

Sigma innovating technology for a connected world

The Sigma watch-samlingen uttrykker merkevarens forpliktelse til å skape klokker som kombinerer stil og funksjonalitet. Fra klassiske analogdesign til moderne smartklokker tilbyr Sigma et variert utvalg av modeller for å imøtekomme ulike livsstiler og preferanser. Med funksjoner som hjerterytmmåling, treningssporing og smarttelefonintegrasjon, Sigma-klokker gjør det mulig for brukerne å holde seg tilkoblet og føre et aktivt, balansert liv. Sigma ID.Run er en bemerkelsesverdig løpeklokke designet for idrettsutøvere og treningsentusiaster. Pakket med avanserte funksjoner som GPS-sporing, hastighets- og avstandsmåling og hjerterytmmåling, hjelper den brukerne å optimalisere sine økter og spore fremgangen. Denne klokken tilbyr en utmerket løpsopplevelse, som gjør at personer kan oppnå sine fitnessmål og overgå sine grenser.
Sigma sitt utvalg av batterier er utviklet for å levere pålitelig strøm til ulike elektroniske enheter. Enten det er å strømme en kamera, en fjernkontroll eller en bærbar spillkonsoll, Sigma-batterier tilbyr langvarig ytelse og sikrer uavbrutt bruk. Med fokus på bærekraft utvikler Sigma også oppladbare batterier som reduserer avfall og gir en kostnadseffektiv løsning for miljøbevisste forbrukere. Sigma-ladere er designet for å gi rask og effektiv lading for smarttelefoner, nettbrett, bærbare datamaskiner og andre elektroniske enheter. Sigma-ladere tilbyr rask ladeevne samtidig som de sikrer sikkerheten til de tilkoblede enhetene. Kompakte og bærbare, disse ladere er ideelle for reisende og travle personer som trenger pålitelig strøm på farten.
Sigma's sensor-teknologi spiller en avgjørende rolle. Disse sensorene, fra temperatur- og trykksensorer til bevegelses- og nærhetssensorer, gjør det mulig å måle nøyaktig og samle inn data i sanntid. Sigma's smarte armbånd og smartklokker kombinerer funksjonene til fitness-sporingsenheter med bekvemmeligheten av smarte enheter. Med avanserte treningssporingsfunksjoner, hjerterytmmåling, søvnsporing og smarttelefonvarsler, Sigma smartklokker hjelper brukerne med å holde seg tilkoblet og informert samtidig som de prioriterer sin helse og velvære. Med sofistikerte design og tilpassbare grensesnitt, disse enhetene glir elegant inn i enhver livsstil, som holder brukerne stilig tilkoblet i den digitale tidsalderen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk