up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Sigma

Cykeldatorer GPS

Cykeldatorer GPS

CYKELDATORER

CYKELDATORER

CYKELBELYSNING

CYKELBELYSNING

SPORTKlockor

SPORTKlockor

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

POCKET-VERKTYG

POCKET-VERKTYG

Kategorier

Belysning

Elektronik

Hjälmar

Underhåll

Allt( Sigma )

Sigma

Sigma är ett världsberömt globalt teknikföretag som specialiserar sig på att skapa innovativa lösningar för den moderna digitala tiden. Med ett stort fokus på innovation har Sigma etablerat sig som en ledare inom olika branscher, inklusive klockor, bärbara enheter, batterier, laddare, sensorer och smarta enheter. Genom att kombinera avancerad teknik, exceptionell design och ett engagemang för kundnöjdhet fortsätter Sigma att revolutionera sättet som människor ansluter och interagerar med världen runt omkring dem. Sigma grundades 2002 av en grupp passionerade tekniker och startade som ett litet företag i hjärtat av Silicon Valley. Företagets vision var att skapa produkter som smidigt integrerar teknik i vardagslivet och förbättrar bekvämlighet, produktivitet och underhållning. Genom att aldrig ge upp och alltid driva efter perfektion, har Sigma snabbt vunnit erkännande för sina innovativa lösningar och började utöka sitt produktutbud för att tillgodose olika konsumentbehov. Sigma fortsätter att forma framtiden och ger individer avancerade lösningar som förbättrar deras liv och ger dem möjligheten att trivas i en ansluten värld.
Sigma innovation för en ansluten värld

Kollektionen Sigma-ur epitomiserar märkets engagemang för att skapa klockor som smidigt förenar stil och funktion. Från klassiska analogdesigner till moderna smartklockor erbjuder Sigma ett mångsidigt utbud av modeller för att passa olika livsstilar och preferenser. Med funktioner som hjärtfrekvensövervakning, träningsspårning och integration med smartphones, ger Sigma-ur användarna möjlighet att stanna anslutna och föra ett aktivt och balanserat liv. Sigma ID.Run är en anmärkningsvärd löparsklocka som är utformad för atleter och fitnessentusiaster. Förpackad med avancerade funktioner som GPS-spårning, hastighets- och avståndsmätning och hjärtfrekvensövervakning, hjälper den användare att optimera sina träningspass och spåra sina framsteg. Denna klocka erbjuder en exceptionell löpupplevelse och ger individer möjlighet att uppnå sina träningsmål och överträffa sina gränser. Sigmas sortiment av batterier är utvecklade för att leverera tillförlitlig strömförsörjning till olika elektroniska enheter. Oavsett om det är att driva en kamera, en fjärrkontroll eller en bärbar spelkonsol, erbjuder Sigma-batterier långvarig prestanda och säkerställer oavbruten användning. Med fokus på hållbarhet utvecklar Sigma även laddningsbara batterier som minskar avfall och ger en kostnadseffektiv lösning för miljömedvetna konsumenter. Sigma-laddare är designade för att erbjuda snabb och effektiv laddning för smartphones, surfplattor, bärbara datorer och andra elektroniska enheter. Sigma-laddare erbjuder snabb laddningsförmåga samtidigt som de säkerställer säkerheten för de anslutna enheterna. Kompakta och bärbara, är dessa laddare idealiska för resenärer och upptagna individer som kräver tillförlitlig strömförsörjning på resande fot. Sigmas sensorteknik spelar en viktig roll. Dessa sensorer, som sträcker sig från temperatur- och trycksensorer till rörelse- och närhetsensorer, möjliggör exakta mätningar och insamling av realtidsdata. Sigmas smarta band och smartklockor kombinerar funktionen hos träningsspårare med bekvämligheten hos smarta enheter. Med avancerad träningsspårning, hjärtfrekvensövervakning, sömnövervakning och smartphone-notifieringar hjälper Sigma-smartklockor användare att stanna anslutna och informerade samtidigt som de prioriterar hälsa och välbefinnande. Med eleganta design och anpassningsbara gränssnitt smälter dessa enheter smärtfritt in i vilken livsstil som helst, och håller användare stilfullt anslutna i den digitala tiden.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga