up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Vision

Osastot

Elektroniikka

Huolto

Koulutus ja Kilpailu

Osien Varaosat

Polkupyörän Osat

Pyörät ja Renkaat

KAIKKI( Vision )

Uutuudet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Vision

Vision, joka on tunnettu brändi pyöräilyteollisuudessa, on ollut innovaatioiden ja suunnittelun kärjessä perustamisestaan lähtien. Sitoutuen parantamaan pyöräilykokemusta teräväpiirtoisten teknologioiden ja laadukkaiden tuotteiden avulla, Vision on tullut luotetuksi nimeksi sekä ammattilaispyöräilijöiden että harrastajien keskuudessa. Vision perustettiin 1990-luvulla joukko innostuneita pyöräilijöitä, jotka tavoittelivat revoluutionaarista muutosta pyörien toimintaan. Tämän vision kanssa yritys alkoi kehittää innovatiivisia ratkaisuja, jotka rikkoivat pyöräilyteknologian rajoja. Kaikki Vision-tuotteet ovat saatavilla Bikeinn-verkkokaupasta.
Vuosien varrella Visionin sitoutuminen tutkimukseen ja kehitykseen on vienyt heidät alan kärkeen. He ovat yhteistyössä ammattilaispyöräilijöiden, insinöörien ja aerodynaamisten asiantuntijoiden kanssa luoneet tuotteita, jotka maksimoidaan suorituskykyä ja tehokkuutta. Tänä päivänä Vision tunnetaan maailmanlaajuisena johtavana pyöräilykomponenttien tuottajana, joka on tunnettu sitoutumisestaan laatuun, luotettavuuteen ja teräväpiirtoiseen suunnitteluun. Vision on asettanut itsensä pyöräilyteollisuuden kehittäjäksi, jatkuvasti rikkoen suorituskyky- ja innovaatioryhmää.

Muovaa tulevaisuuden pyöräilysuorituskykyä

Vision tarjoaa kattavan valikoiman renkaita, jotka on suunniteltu täyttämään pyöräilijöiden erilaiset tarpeet. Heidän renkaansa valmistetaan käyttäen edistyneitä kumiseoksia ja nastaprofiileja, jotka tarjoavat erinomaisen otteen, kestävyyden ja rengasvaurioiden kestävyyden. Vision-renkailla pyöräilijät voivat saavuttaa optimaalisen suorituskyvyn ja luottaa siihen, että voivat haastaa itsensä. Visionin pyöränpyörät ovat kunnianosoitus heidän ilmavan aerodynaamisen tavoitteen ja teknologian edistykselle. Nämä pyörät valmistetaan huolellisesti kevyiden materiaalien, kuten hiilikuitu, avulla, mikä takaa erinomaisen vahvuuden ja jäykyyden. Innovatiiviset rengasprofiilit minimoivat vedon, mikä mahdollistaa pyöräilijöiden leikkaamisen tuulen läpi vaivattomasti.
Ratojen ulkopuolelle haastavia kokemuksia etsiville on Vision tarjonnut maasto-pyörien valikoiman, joka on erityisesti suunniteltu voittamaan haastavat maastot. Niiden erinomaisen pitoamisen ja kestävyyden ansiosta Vision maastopyörät antavat pyöräilijöille luottamusta edes haasteellisimmissa kohteissa. Soratien pyöräily vaatii monipuolisuutta ja mukautumiskykyä, ja Visionin sorapyörät on suunniteltu näihin olosuhteisiin. Laajempien renkaiden, tubeless-ready-suunnitelmien ja optimoidun rengastyypin yhteensopivuuden ansiosta nämä pyörät tarjoavat tasaisen ja hallitun ajon erilaisilla pinnoilla. Vision-pyöräsettien yhdistelmä aerodynaamista osaamista ja tarkkuustekniikkaa tarjoavat kokonaisratkaisun eri pyöräilyalueille. Nämä pyöräset sisältävät brändin tireless-tavoitteen suorituskyvylle, mikä takaa optimaalisen yhteensopivuuden, painon säästöt ja aerodynaamisen tehokkuuden. Vision-ohjaustangot on suunniteltu antamaan pyöräilijöille täydellinen hallinta, mukavuus ja aerodynaaminen etu. Ergonomisesti muotoilluilla profiileilla, eri leveysvaihtoehdoilla ja integroidulla kaapelointiratkaisulla nämä ohjaustangot tarjoavat räätälöidyn istuvuuden ja saumattoman integroinnin muihin komponentteihin. Pyöräilijöiden muuttuviin tarpeisiin vastaamiseksi brändi tarjoaa kattavan valikoiman Visionin pyöräilyvarusteita ja lisävarusteita. Luotettavien Vision-varaosien avulla pyöräilijät voivat laajentaa komponenttien käyttöikää ja optimoida pyöräilykokemuksensa.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje