up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Troy Lee Designs

Troy Lee Designs

KAIKKI ( Troy Lee Designs )

Noin Troy Lee Designs

Troy Lee Designs on yksi Yhdysvalloissa vuonna 1981 perustetuista huippuluokan urheiluvälineitä valmistavista yrityksistä. Se on Troy Lee:n omistama yksityinen yritys, jolla on sijoituskumppaneina SBJ. Tuotevalikoima on hyvin tunnettu moottoripyöräily ja intensiivisten urheilulajien kuninkuudessa, ja se on erottunut loistavien varusteiden ja vaatteiden luomisessa ja korkeassa suorituskyvyssä. Troy Lee Designs on sitoutunut terävään tyyliin ja jäykkään laatuun. Tuotteillaan he tyydyttävät kokeneiden ratsastajien tiukat vaatimukset, ja tukevat samalla faneja ja urheilijoita eri toimintaurheilulajeissa, kuten BMX:ssä ja maastopyöräilyssä.

Tuotteidensa lisäksi Troy Lee Designs tukee energiallisesti urheilijoita ja tapahtumia, ja luo näin läsnäoloaan ja voimaansa intensiivisten urheilulajien alueella. TLD edustaa kokemuksen ja yksilöllisyyden henkeä, ja kannustaa ratsastajia ja urheilijoita kuvaamaan omaa erityistä tyyliään samalla, kun he seuraavat intohimoaan tiellä, polulla tai radalla.

Troy Lee Designs -vaatteet ja -varusteet

Troy Lee Designs MTB-kypärät painottavat suojaa yhdistämällä ajanmukaisia materiaaleja ja teknologioita suunnitteluunsa tarjotakseen huippuluokan suojan vaikeissa ajoissa.
Troy Lee Designs -pyöräilyvaatteet valmistetaan huippulaadukkaista materiaaleista, jotka ovat sekä mukavia että kestäviä, jotta ne kestävät pyöräilyn rasitukset. Brändi keskittyy suorituskykyiseen innovaatioon, sisällyttäen ominaisuuksia, kuten hengittävyyttä, kosteutta poistavia ja venyviä kankaita.
Troy Lee Designs -alamäkiajo-kypärät ovat yleensä täyskasvomallisia, tarjoten kokonaissuojan kasvoille, luille ja leukalle. Tämä rakenne tarjoaa suurimman suojan korkealla nopeudella ja erikoistuneilla alamäkiradoilla.
Troy Lee Designs -varusteet ovat tunnettuja korkealaatuisuudestaan ja kestävyydestään. Brändi käyttää huippuluokan materiaaleja ja rakentamistekniikoita varmistaakseen, että tuotteet kestävät toimintaurheilun rasitukset.
Troy Lee Designs -paidat tarjoavat monipuolisen valikoiman hihan pituuksia, mukaan lukien pitkät ja lyhyet hihat, jotta niitä voidaan käyttää erilaisissa sääolosuhteissa ja ratsastajan valinnoissa.
Troy Lee Designs -hanskat ovat silikonipitoisia kämmeniä ja sormia, jotta ne tarjoavat paremman hallinnan ja taktisen palautteen, jotta ratsastaja voi pitää turvallisen otteen ohjaimista tai hallinnasta.
Troy Lee Designs -housut ovat joustavia vyötäröjä, vyölenkkejä ja kiristysjärjestelmiä, jotka auttavat ratsastajia säätämään housujensa istuvuutta turvalliseen ja henkilökohtaiseen tunteeseen.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje