up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Vision

Kategorier

Hjul och Däck

Komponenter

Komponenter Reservdelar

Underhåll

Utbildning och Tävling

Allt( Vision )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Vision

Vision, en berömd varumärke inom cykelvärlden, har varit i framkanten av innovation och design sedan starten. Med ett engagemang för att förbättra cykelupplevelsen genom avancerad teknik och högkvalitativa produkter har Vision blivit ett förtroendevärt namn bland proffscyklister och entusiaster. Vision grundades sent 1990-tal av en grupp passionerade cyklister som hade som mål att revolutionera cykelupplevelsen. Med detta syfte i åtanke började företaget utveckla innovativa lösningar som gick utöver cykeltillverkningens gränser. Alla Vision-produkter finns tillgängliga på Bikeinn.
Genom åren har Visions dedikation till forskning och utveckling lyft dem till framkanten av branschen. De har samarbetat med professionella cyklister, ingenjörer och aerodynamiska experter för att skapa produkter som maximerar prestanda och effektivitet. Idag erkänns Vision som en global ledare inom cykelkomponenter, känd för sitt engagemang för kvalitet, tillförlitlighet och avancerad design. Vision har etablerat sig som en pionjär inom cykelvärlden, konsekvent gränsöverskridande prestanda och innovation.

Formande framtidens cykelprestanda

Vision erbjuder ett komplett utbud av däck designade för att möta cyklisters olika behov. Deras däck tillverkas med avancerade gummi sammansättningar och mönster som ger exceptionell grepp, hållbarhet och punkteringsbeständighet. Visions däck ger optimal prestanda, vilket gör att cyklister kan ta sig an sina gränser med självförtroende. Visions cykelhjul är ett vittnesbörd om deras strävan efter aerodynamisk perfektion och tekniska framsteg. Dessa hjul skapas noggrant med lättviktsmaterial som kolfiber, för att säkerställa exceptionell styrka och styvhet. De innovativa fälgprofilerna minimerar drag, vilket gör att cyklister kan ta sig igenom vinden med lätthet.
För ryttare som söker äventyr utanför vägen, erbjuder Vision ett utbud av terränghjul speciellt designade för att bemästra utmanande terränger. Med sin överlägsna grepp och hållbarhet ger Vision terränghjul cyklisterna självförtroende att ta sig an även de mest krävande stigarna. Gruscykling kräver mångsidighet och anpassningsförmåga, och Visions grushjul är utformade för att prestera under sådana förhållanden. Med bredare fälgar, tubeless-klara design och optimerad däckkompatibilitet ger dessa hjul en mjuk och kontrollerad åkning på olika ytor. Visions hjulset kombinerar deras expertis inom aerodynamik och precisionsingenjörskonst för att erbjuda kompletta hjullösningar för olika cykelgrenar. Dessa hjulset omfattar märkets oavbrutna strävan efter prestanda, och säkerställer optimal kompatibilitet, viktminskning och aerodynamisk effektivitet. Visions styren är utformade för att ge cyklister ultimat kontroll, komfort och aerodynamisk fördel. Med ergonomiska profiler, olika breddmöjligheter och integrerad kabelföring erbjuder dessa styren en anpassningsbar passform och problemfri integration med andra komponenter. För att möta cyklisters skiftande behov erbjuder märket ett komplett utbud av Vision cykelreservdelar och tillbehör. Med äkta Vision reservdelar kan cyklister förlänga livslängden på sina komponenter och optimera deras cykelupplevelse.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga