up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Skidutrustning skidor

Skidutrustning

Hitta ett brett utbud av Skidutrustning-produkter för skidor. Upptäck de bästa erbjudandena på snowinn. Snabb leverans och säker betalning.

Utvalda produkter i Skidutrustning

Märken i Skidutrustning

Skidutrustningsguide: Välj rätt utrustning för dig

Tillbehör

När du ska på en skidresa, se till att du har alla nödvändiga tillbehör och utrustning. Till exempel behöver skidåkaren rätt par snöskor, stavar, stegjärn, isyxor etc. Om du vill nå din destination säkert och bekvämt, se till att du är utrustad med all nödvändig utrustning. Skidtillbehören hjälper dig inte bara att övervinna svårigheterna utan också göra din upplevelse roligare.

Stegjärn

Stegjärn är en av de viktigaste delarna av din skidutrustning som ofta är underskattad. De gör skidåkning i brantare terräng lättare när snön är hård. När det kommer till att välja stegjärn för skidåkning, rekommenderas det att ha minst 5 mm bredare än bredden på din skida. Det bästa tipset är att välja den tightaste stegjärnet som passar dina skor. Skidåkare kan lätt halka i isiga terränger eller bergsryggar, därför ökar säkerheten enormt genom att välja rätt stegjärn .

Isyxor

Isyxor är ett specialverktyg som används för att klättra i de svåraste terrängerna vid skidåkning. För vintervandring, klättring och skidåkning har ett isverktyg varit känt för att vara ett viktigt säkerhetsverktyg. Isyxorna hjälper dig att röra dig på snön när du sitter fast någonstans. För att få bort din kropp från snön måste du därför ha med dig isyxor .

Slädar

Det finns olika typer av snöslädar som du kan välja så som kälkar. Det är viktigt att veta att plastslädar har mer friktion än trä och metallslädar . Vid nedförsbacke på blöt snö rekommenderas att du väljer en släde med bredare bas. Dessutom finns snöslädar i en mängd olika former, storlekar, färger och material.

Snöskor

Pjäxor är kärnan i hela din skidutrustning. Mestadels är pjäxorna gjorda av ett hårt yttre skal och ett mjukt inre lager. Det finns några snöskor som har formbara inre lager som ger en mer anpassad passform. Du kan välja snöskors styvhet och flexibilitet efter din förmåga. Tubbs Snow Shoes , Atlas Snow shoe , Tsl Outdoor och Inook är de välkända tillverkarna av snöskor.

Reservdelar

När du åker skidor är du benägen att möta alla oförutsägbara förhållanden. Du kan också få en del av din utrustning skadad eller utsliten. Det är därför viktigt att fixa dem för att undvika obehagliga situationer på din resa. Reservdelarna som skidbromsar, spännen, bindande tillbehör, pjäxklackar, ankelnitar, kantarnitar etc bör förvaras med dig.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga