up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Odlo

URHEILUALUSASUT / ALUSKERROS

URHEILUALUSASUT / ALUSKERROS

Naisten vaatteet

Naisten vaatteet

Miesten vaatteet

Miesten vaatteet

POHJOISMAINEN

POHJOISMAINEN

LAPSET

LAPSET

LISÄTARVIKKEET

LISÄTARVIKKEET

Osastot

Lasten Vaatteet

Laukut ja Reput

Miesten Vaatteet

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Odlo )

Myydyimmät tuotteet

Näytä kaikki tuotteet flecha

Odlo

Odlo, tunnettu nimi lumilajien vaatetuksessa, on valmistanut korkean suorituskykyisiä vaatteita perustamisestaan vuodesta 1946 lähtien. Intohimolla innovointia ja toiminnallisuutta kohtaan Odlo on tullut luotetuksi valinnaksi talviurheilijoille ympäri maailmaa. Sen matka alkoi perustajan Odd Roar Lofterødin johdolla, joka kehitti ensimmäisen venyvän norjalaisen alusvaatteen. Tämä innovaatio antoi pohjan Odlon sitoutumiselle yhdistää teknologia, mukavuus ja tyyli kaikissa tuotteissaan.
Odlon läsnäolo Snowinnissa on todiste sen kestävästä perinnöstä innovaatioissa lumilajien vaatetuksessa. Vankan historian omaavan Odlon edelleen työskennellessä rajoja, jotta talviurheilijat voivat harjoittaa intohimonsa mahdollisimman mukavasti ja tyylikkäästi. Terävien materiaalien avulla Odlo-vaatteet tarjoavat erinomaisen eristävyyden samalla varmistaen hengittävyyden, pitäen seikkailijat lämpiminä ja kuivina. Olipa kyseessä aluskerrastot, keskikerrokset tai ulkovaatteet, Odlon lumivaatetuksen tarjoama täydellinen tasapaino toiminnallisuudesta ja muodista. Hiihtäessä, laskettelussa tai harjoittaessa muita talviurheilulajeja, Odlon suksivaatteiden tarjoama tuki takaa ongelmattoman seikkailun.

Odlo tarjoamassa lumilajien vaatetusta vuodesta 1946

Odlon lumivaatetuksen valikoima on todiste heidän sitoutumisestaan ​​tarjoamaan optimaalista mukavuutta ja suojaa kylmissä ja haastavissa olosuhteissa. Odlo suksivaatteiden linjasto osoittaa heidän osaamistaan ​​muotoillun vaatetuksen luomisessa. Terävistä ja aerodynaamisista asuista monikäyttöisiin ja tyylikkäisiin takkeihin, Odlon suksivaatetus on harmoninen sekoitus suorituskykyä ja muotoilua. Odlo suksitakki on teknisen käsityön huippua. Suunniteltu kestämään vaihtelevia sääolosuhteita, nämä takit ovat vesitiiviitä ja tuulenpitäviä, suojaamalla laskettelijoita elementeiltä. Huolellisesti suunnitelluilla yksityiskohdilla, kuten strategisesti sijoitetuilla taskuilla, ilmanvaihtoasetuksilla ja säädettävillä huppuilla, Odlo suksitakit takaavat mukavuuden ja suojan ilman tyylin kärsimistä. Odlo suksihousut yhdistävät toiminnallisuuden ja muodin, tarjoten eri suksipreferensseihin sopivia vaihtoehtoja. Nämä housut ovat kestävyyttä ja vedenpitävyyttä varten täydennettyjä paneelien kanssa, tarjoten päivittäisen mukavuuden kaikille. Olipa kyseessä harjattujen polkujen hakkaaminen tai perämaan alueelle suuntautuminen, Odlo suksihousut tarjoavat monipuolisuutta ja luotettavuutta, jota lumilajit vaativat. Odlo suksivaatteiden valikoima heijastaa heidän sitoutumistaan ​​innovaatioon ja suorituskykyyn. Suunniteltu ammattilaisurheilijoiden antaman palautteen pohjalta, tämä valikoima yhdistää edistyneet materiaalit ja ergonomisen muotoilun, mahdollistaen laskettelijoiden rajojensa työntämisen samalla pysyen mukava ja lämmin. Jopa pienimmät yksityiskohdat ovat tärkeitä lumilajeissa, mikä selittää, miksi Odlo Nordic boxereita pidetään suosituina valintana. Valmistettu kosteutta siirtävillä kankaille ja tiukalle istuvuudelle, nämä boxerit tarjoavat olennaisen mukavuuden intensiivisten toimintojen aikana.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje