Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Odlo

Odlo
Om Odlo
Odlo, en anerkjent navn innen snøsport, har laget høyytelsesklær siden det ble grunnlagt i 1946. Med en lidenskap for innovasjon og funksjonalitet har Odlo blitt et velkjent valg for vinterentusiaster over hele verden. Reisen deres startet med grunnleggeren, Odd Roar Lofterød, som pionerte det første elastiske norske undertøyet. Denne innovasjonen la grunnlaget for Odlos forpliktelse til å kombinere teknologi, komfort og stil i alle produktene sine. Odlos tilstedeværelse hos Snowinn er et vitnesbyrd om deres varige arv med innovasjon innen snøsportstøy. Med en rik historie som går tilbake til 1946, fortsetter Odlo å presse grensene, slik at vinterentusiaster kan forfølge sine lidenskaper med største komfort og stil. Designet med avanserte materialer, tilbyr Odlo-plagg utmerket isolasjon samtidig som det sikrer pusteevne, slik at eventyrere holdes varme og tørre. Enten det er baselag, mellomlag eller yttertøy, tilbyr Odlos snøklærcolletionen en perfekt balanse mellom funksjonalitet og mote. Mens du skøyter, snowboarder eller engasjerer deg i andre vinteraktiviteter, tilbyr Odlos samling av skiklær den nødvendige støtten for en problemfri opplevelse.
Odlo tilbyr snøsportstøy siden 1946

Odlo snøklær-colletionen er et vitnesbyrd om deres dedikasjon til å gi optimal komfort og beskyttelse i kalde og utfordrende forhold. Odlo skiklær-linjen eksemplifiserer deres ekspertise i å lage antrekk tilpasset slalåmene. Fra slekke og aerodynamiske kostymer til allsidige og stilige jakker, er Odlos skiklær et harmonisk blend av ytelse og design. Odlo skijakke er et høydepunkt av teknisk håndverk. Utformet for å tåle varierende værforhold, har disse jakkene vanntette og vindtette materialer som beskytter skiløperne mot elementene. Med oppmerksomhet på detaljer, som strategisk plasserte lommer, ventilasjonsmuligheter og justerbare hetter, sikrer Odlo skijakker komfort og beskyttelse uten å gå på akkord med stil. Odlo skibukser kombinerer funksjonalitet med stil, og tilbyr et bredt utvalg av alternativer som passer for forskjellige skipreferanser. Disse buksene har forsterkede paneler for holdbarhet og vanntetting for komfort hele dagen. Enten du slår de preparerte løypene eller drar ut på bakkelandskap, gir Odlo skibukser den allsidigheten og påliteligheten som snøsport krever. Odlo skiklescolletionen uttrykker deres forpliktelse til innovasjon og ytelse. Designet med innspill fra profesjonelle utøvere, integrerer denne colletionen avanserte materialer og ergonomisk design, slik at skiløpere kan presse sine grenser mens de er komfortable og varme. Selv de minste detaljene betyr noe i snøsport, noe som er grunnen til at Odlo Nordic boxers er et populært valg. Laget med stoff som frakter fuktighet bort og med en behagelig passform, gir disse boxeren nødvendig komfort under intense aktiviteter.