up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Odlo

SPORTUNDERKLÄDER / BASELAGER

SPORTUNDERKLÄDER / BASELAGER

Damkläder

Damkläder

Herrkläder

Herrkläder

NORDEN

NORDEN

UNGAR

UNGAR

TILLBEHÖR

TILLBEHÖR

Kategorier

Bagar och Ryggsäckar

Barnkläder

Damkläder

Herrkläder

Allt( Odlo )

Odlo

Odlo, ett anrikt namn inom snösportkläder har tillverkat högpresterande kläder sedan sin grundandet 1946. Driven av passion för innovation och funktion har Odlo blivit ett förtroendevald val för vinterälskare världen över. Det började med grundaren, Odd Roar Lofterød, som pionjären för det första elastiska norska underkläder. Denna innovation lade grunden för Odlos engagemang för att kombinera teknik, komfort och stil i alla sina produkter.
Odlos närvaro hos Snowinn är ett vittnesbörd om dess bestående arv av innovation inom snösportkläder. Med en rik historia som sträcker sig tillbaka till 1946 fortsätter Odlo att driva gränser, för att säkerställa att vinterälskare kan följa sina passioner med högsta komfort och stil. Designad med avancerad material, erbjuder Odlos kläder utmärkt isolering samtidigt som den säkerställer andningsförmåga, som håller äventyrare varma och torra. Oavsett om det är baslager, mellanlager eller ytterkläder, erbjuder Odlos snökläder en perfekt balans av funktion och mode. Medan skidåkning, snowboardåkning eller deltagande i andra vinteraktiviteter, Odlos kollektion av skidkläder ger den stöd som krävs för en problemfri äventyr.

Odlo erbjuder snösportkläder sedan 1946

Odlo snow clothing-kollektionen är ett vittnesbörd om deras engagemang för att erbjuda optimal komfort och skydd i kalla och utmanande förhållanden. Odlo ski clothing linje exemplifierar deras expertis i att skapa plagg anpassade för sluttningarna. Från släta och aerodynamiska dräkter till mångsidiga och stilfulla jackor, är Odlos skidkläder en harmonisk blandning av prestanda och design. Odlo ski jacket är en höjdpunkt av teknisk hantverkskonst. Konstruerad för att motstå olika väderförhållanden, har dessa jackor vattentäta och vindtäta material som skyddar skidåkare från elementen. Med omsorg för detaljer, såsom strategiskt placerade fickor, ventilation och justerbara huvar, säkerställer Odlo ski jackets komfort och skydd utan att kompromissa med stil. Odlo ski pants kombinerar funktion med stil, och erbjuder ett utbud av alternativ som passar olika skidpreferenser. Dessa byxor har förstärkta paneler för hållbarhet och vattentäthet för hela dagen komfort. Oavsett om du ska åka på de planerade banorna eller äventyra dig utanför backcountry, ger Odlo ski pants den mångsidighet och tillförlitlighet som snösporter kräver. Odlo ski wear-kollektionen återspeglar deras engagemang för innovation och prestanda. Designad med insatser från professionella atleter, integrerar denna kollektion avancerade material och ergonomisk design, så att skidåkare kan sätta sina gränser medan de är bekväma och varma. Även de minsta detaljerna är viktiga i snösport, vilket är varför Odlo Nordic boxers är ett populärt val. Tillverkad med fuktabsorberande tyger och en tight passform, ger dessa boxers den nödvändiga komforten under intensiva aktiviteter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga