Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Capita

Bästsäljare

Visa alla produkter

Information för Capita
"Capita är ett banbrytande varumärke som har etablerat sig som en ledande aktör inom snowboardindustrin. Med sitt orubbliga åtagande för innovation, kvalitet och prestanda, har Capita blivit synonymt med excellens inom snowboardutrustning. Specialiserat på produktionen av toppmoderna snowboards, inklusive Capita boards, Capita snowboards, Capita wide snowboards och Capita racer snowboards, har detta varumärke revolutionerat sättet som åkare upplever backarna på.
Capita dök upp på snowboardscenen med en tydlig vision: att skapa boards som skulle utmana gränserna för vad som var möjligt inom sporten. Sedan starten har varumärket förblivit troget sitt engagemang för att utveckla toppmoderna snowboards som tillgodoser de olika behoven hos åkare, från nybörjare till erfarna proffs. Med en djup förståelse för detaljerna i snowboarddesign, har Capita kontinuerligt levererat produkter som erbjuder enastående prestanda, vilket gör att åkare kan nå nya höjder och utforska sin fulla potential.
Capita boards är en förening av hantverk och expertis, noggrant utformade för att leverera en oöverträffad åkupplevelse. Varje board är infunderad med top-of-the-line-teknologier, noggrant utvalda material och en outtröttlig uppmärksamhet på detaljer. Resultatet är en samling boards som utmärker sig på olika terräng och förhållanden, vilket ger åkare kraften att erövra alla utmaningar med självförtroende och stil.
Capita snowboards har fått en lojal följarskara bland snowboardentusiaster runt om i världen. Kända för sin exceptionella hållbarhet, responsivitet och mångsidighet, har Capita snowboards blivit vapenvalet för åkare på alla nivåer. Oavsett om man carvar genom nysnö, tar sig an branta backar eller utför våghalsiga trick i terrängparken, levererar dessa boards konsekvent den prestanda som behövs för att höja snowboardupplevelsen.
För åkare som söker förbättrad stabilitet och kontroll, erbjuder Capita wide snowboards en idealisk lösning. Designade för att passa åkare med större bootstorlekar, ger dessa boards en optimal plattform för att maximera balans och manövrerbarhet. Med sina bredare midjebredder och specialiserade geometrier, säkerställer Capita wide snowboards en bekväm och responsiv åkning, vilket ger åkare möjlighet att utmana sina gränser med lätthet.
För de som har ett behov av hastighet och en hunger efter adrenalin, levererar Capita racer snowboards oöverträffad prestanda på tävlingsbanan. Konstruerade med precision och hastighet i åtanke, är dessa boards skräddarsydda för de unika kraven hos tävlingssnowboardåkning. Med sin avancerade konstruktion och aerodynamiska design ger Capita racer snowboards det övertag som behövs för att dominera backarna och lämna konkurrenterna i dammet.
Sammanfattningsvis är Capita en sann pionjär inom snowboardindustrin. Med sitt omfattande utbud av Capita boards, Capita snowboards, Capita wide snowboards och Capita racer snowboards, fortsätter varumärket att omdefiniera gränserna för prestanda och innovation. Rotat i en rik historia av excellens, fortsätter Capita att vara engagerade i att förse åkare med verktygen de behöver för att pusha sina gränser, omfamna sin passion för snowboardåkning och erövra bergen med självförtroende."