Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Cat

Om Cat
"Kat

Kat er flagskibsbrandet i porteføljen af verdens førende virksomhed caterpillar. Det er et af de mest værdifulde og anerkendte mærker i verden. Kat produkter er bredt anerkendt for skabelse, pålidelighed, ekstraordinær kvalitet og funktionalitet. Kat integrerer disse funktioner og omdefinerer dem for at skabe bedre produkter for sine kunder over hele verden. Ekstraordinær kvalitet, vedvarende præstation og kreativ drivkraft har gjort dem til det, de er i dag.
CAT specialiserer sig i robuste og holdbare mobile enheder, der er skabt til eksperter, der arbejder i udfordrende og krævende miljøer. Med udgangspunkt i Caterpillars arv med at fremstille tungt maskineri og bygningsudstyr, har Kat Mobiles med succes anvendt denne robuste ingeniørfaglighed til mobiltelefon- og mobilteknologibranchen.
Kat-mobiler er kendt for deres robusthed og er designet til at modstå ekstreme situationer som høje temperaturer, støv, vand og hård håndtering. Disse enheder er skabt til eksperter i brancher som byggeri, minedrift, landbrug og udendørs oplevelser, hvor traditionelle smartphones måske ikke kan klare udfordringerne ved arbejdet.
Centrale træk ved Kat-mobiler inkluderer vandtætte og støvtætte design, stødresistens, lang batterilevetid og state-of-the-art kommunikationsmuligheder. Mange modeller leveres også med termisk billedbehandling, laser-afstandsmåling og andre tekniske værktøjer, der hjælper professionelle med deres arbejde. Med et engagement i høj kvalitet og holdbarhed har Kat-mobiler opnået en dedikeret følgerskare blandt personer og virksomheder, der har brug for pålidelige og robuste mobile løsninger.

Kat-samling af mobiltelefoner

Kat-mobiler kan modstå ekstreme forhold. Disse mobiltelefoner er designet til personer og brancher, hvor holdbarhed og pålidelighed er afgørende. Kat-mobiler tilbyder et stort udvalg af kommunikationsmuligheder, lige fra grundlæggende taleopkald og sms'er til mere avanceret dataforbindelse og push-to-talk-funktioner.
Kat Dual sim giver fleksibilitet og tilslutning for brugere, der har brug for flere mobilnetværksforbindelser. Kat-mobiler tilbyder generelt et udvalg af robuste smartphones med to SIM-kortslots.
Kat-mobiltelefoner indeholder mærkets fulde sortiment, herunder robuste smartphones, funktionstelefoner og andre mobile kommunikationsenheder, der alle er designet til at modstå hårde forhold og hård håndtering.
Kat grundlæggende mobiltelefoner er udviklet til specifik og pålidelig kommunikation. Disse enheder er velegnede til dem, der har brug for en enkel mobiltelefon med robuste funktioner. Disse enheder har normalt lang batterilevetid, så de forbliver i drift gennem en udfordrende arbejdsdag eller udendørs oplevelse.
Kat B26 mobil er en af mærkets kraftfulde funktionstelefoner, der er kendt for sin holdbarhed, lange batterilevetid og modstandsdygtighed over for vand, støv og hårde situationer. Den er skabt til eksperter, der arbejder under krævende forhold."