up

`Husk mig på denne computer` valgmulighed

Vælg valgmuligheden `Husk mig på denne computer`, hvis du fremover ønsker, at blive logget på automatisk fra denne computer. Din konto vil være aktiv i 45 dage. Undgå venligst at bruge funktionen `Husk mig`, hvis du bruger en computer med offentlig adgang eller, som bruges at mere end én person.

Sælgeroplysninger

Solgt og afsendt af

Returnering af ordre

Outwell Powerbank 12V

Outwell Powerbank 12V

plus
Outwell

Outwell Powerbank 12V

Produktbeskrivelse Outwell Powerbank 12V

Få strøm, hvor du end er med denne praktiske Powerbank til opladningstelefoner, lanterner, pumper og andre elektriske apparater.

Der er også et 10000mAh batteri, der kan bruges til at hoppe i bilen, hvilket gør dette til et must for enhver camping tur.

For at bruge, skal du blot sætte strømforsyningen i din netvalser, bilens strømforsyning eller en af de to USB-udgange.

FUNKTIONER:

Top up mobile elektronik via denne 12V power pack.

To 5V USB-udgang 1A og 2A.

10000 mAh batteri.

Integreret hvidt lys.

Integreret rødt blinkende lys.

Spring start din bil.

Leveres med 230V adapter til EU og UK stik.

Leveres med 12V adapter.

USB til Micro USB opladerkabel inkluderet.

Carrybag til transport inkluderet.

Batterier: 10000 mAh Li batteri.Er du vild med Outwell Powerbank 12V? Er du på udkig efter en online specialist i elektronik og computere udstyr?, Kig hos techinn. der er autoriseret Outwell forhandler, alle vores elektronik og computere varer, er dækket af fabriksgaranti fra Outwell. Vælg en Telefoni kategori og find alle de mulige Telefoni varer vi har. Hvis du er tvivl, kan du kontakte os via telefon eller e-mail.

Funktioner Outwell Powerbank 12V

Farve
Sort
Batterier
>8000 mAh

Skriv en anmeldelse om dette produkt og tjen CoINNs coinns

Skriv en anmeldelse om dette produkt

Produktbedømmelse

Din feedback er vigtig for os, din anmeldelse af dette produkt vil blive revideret af vores eksperter og vil blive offentliggjort inden for 5 arbejdsdage. Sørg for, at din anmeldelse fokuserer på dette produkt og din oplevelse med det, dette vil hjælpe andre kunder med at træffe mere sikre beslutninger. For problemer med en ordre, bedes du kontakt os.

Jeg har læst og accepterer betingelserne i Politik om personlige oplysninger om behandling af mine data for at administrere min forespørgsel eller anmodning

Relaterede produkter

clouse menu Luk
up up