Indtast venligst din e-mail adresse og vi vil sende dig et link til at nulstille din adgangskode via e-mail øjeblikkeligt.

Hjem

Goal Zero

Goal Zero
Om Goal Zero
Goal Zero er en pionerbrand, der har revolutioneret den bærbare strømindustri ved at give innovative, bæredygtige og pålidelige strømløsninger til friluftsentusiaster og nødberedskab. Goal Zero blev grundlagt i 2009 af Robert Workman med et mål om at give individer mulighed for at leve livet fuldt ud og samtidig minimere deres miljømæssige fodaftryk. Mærket har fået anerkendelse for sine skarpe teknologier, højkvalitetsprodukter og engagement i at gøre en positiv forskel i verden.
Kort sagt har Goal Zero redefineret måden, vi tilgår bærbare strømløsninger på. Med et engagement i bæredygtighed og innovation har mærkets sortiment af produkter blevet synonymt med pålidelig energi til eventyrere, rejsende og dem, der har brug for et pålideligt reservesystem.

Goal Zero Empowering Adventures through Sustainable Power Solutions

Den Goal Zero Generator er et grundstenprodukt, som udtrykker mærkets dedikation til innovation inden for bærbar strøm. Disse generatorer omdanner forskellige energikilder, herunder solenergi, til elektricitet og tilbyder et rent og alsidigt energiløsning. Goal Zeros solpaneler er designet til at opsamle solens energi og omdanne den til strøm, som kan lagres i kompatible Goal Zero-batterier eller strømstationer. Disse lette og holdbare paneler tilbyder bærbare solenergiløsninger til opladning af enheder på farten, uanset om du er på camping i vildmarken eller navigerer gennem et strømsvigt.
De Goal Zero Power Banks er kompakte og bærbare batteripakker, der giver brugerne mulighed for at oplade deres enheder, mens de er på farten. Disse powerbanks er perfekte til bypendlere, vandrere og rejsende, der har brug for en pålidelig energikilde til deres smartphones, tablets og andre gadgets. Goal Zeros engagement i bæredygtighed afspejles i disse powerbanks, som kan oplades ved hjælp af solpaneler eller almindelige stikkontakter. Den Goal Zero Yeti-serie består af store bærbare strømstationer, der kan lagre energi fra forskellige kilder, herunder solpaneler og almindelige strømstik. Disse strømstationer er designet til at levere rent og støjsvage energikilder til en række applikationer, fra camping og udendørs eventyr til nødstrømsforsyning hjemme.
Goal Zero-batterier er tilgængelige i et bredt udvalg, der er genopladelige og kompatible med deres strømstationer og generatorer. Disse batterier lagrer energien effektivt og kan oplades ved hjælp af solpaneler eller almindelige stikkontakter. Goal Zero-batterier er en vigtig komponent på grund af fokus på den fremragende og holdbare ydeevne i mærkets økosystem. De Goal Zero Power Stations kombinerer mærkets solpaneler, generatorer og batterier til komplette strømløsninger. Disse stationer tilbyder en alsidig og bæredygtig energikilde, der dækker både friluftsentusiaster, der søger strøm uden for strømnettet, og individer, der forbereder sig på uforudsete strømsvigt.