Anna sähköpostiosoitteesi ja lähetämme sinulle linkin salasanasi nollaamiseksi sähköpostilla välittömästi.

Kotisivu

Grivel

Noin Grivel
Grivel on huomattava yritys, joka tunnetaan laadukkaista kiipeily- ja ulkoiluvarusteista. Yritys tarjoaa tuotteitaan 26 maassa. Pitons, kramponit, kypärät ja jääkirveet ovat joitain Grivelin Italiassa valmistamia myydyimmistä tuotteista. Grivel-merkki on ollut ISO 1400 -sertifioitu vuodesta 2004 lähtien, mikä tekee siitä luotettavan yrityksen, jossa löydät kaikki ulkoiluvarusteet parhaan suorituskyvyn tuloksella. Vuosien ajan Grivel on tarjonnut asiakkailleen korkealaatuisia ulkoiluvälineitä, jotka ovat luotettavia ja kestäviä. Yritys päätti ottaa haasteenaan luoda entistä parannettuja ja lupaavampia tulevaisuuden tuotteita. Grivel-tiimillä on ymmärrystä retkien arvoista asiakkaidemme kohtaan.
Grivel tunnetaan parhaiten yksilöllisen osaamisensa jääkiipeily- ja vuorikiipeilyvarusteiden valmistamisessa. Heidän laaja tuotevalikoimaan kuuluu jääkirveitä, kramponeita, karabiineja, köysistöjä, kypäriä ja muita välttämättömiä varusteita, jotka on suunniteltu täyttämään alppilaisten, kiipeilijöiden ja seikkailijoiden vaativat tarpeet maailman haastavimmissa ympäristöissä.
Yksi Grivelin ikonisimmista tuotteista on kehittynyt krampon, välttämätön työkalu turvalliseen kiipeilyyn sekä jäälle että kallioseinämille. Yrityksen kiinnostus turvallisuuteen on loputon, ja jokaiseen tuotteeseen kohdistetaan tiukkaa testausta ja tiukkoja laatustandardeja.

Grivelin kiipeily- ja vaatetustuotteet

Grivelin reput on luotu erityisiä sulkeumia ja taskuja varten, jotta varusteita voitaisiin hallita tehokkaasti. Niissä on osastoja jääkirveille, nesteyttämispatruunoille, kramponeille ja muille vuorikiipeilytarvikkeille. Grivelin köysistöt on suunniteltu täyttämään tai ylittämään alan turvallisuusstandardit, jotta kiipeilijät voivat luottaa välineidensä luotettavuuteen.
Grivelin kiipeilytarvikkeet sisältävät innovaatioita, kestävyyttä ja suorituskykyä. Grivel tarjoaa kiipeilijöille luotettavia kiipeilyvarusteita voittamaan vaativat alueet ja kiipeämään korkeille vuorille.
Grivelin ulkoilutarvikkeet tunnetaan kestävyydestään, suorituskyvystään ja luovasta suunnittelustaan, mikä tekee siitä uskollisen vaihtoehdon seikkailijoille, jotka tutkivat erilaisia maisemia ja ympäristöjä.
Grivelin nesteytysliivit on varustettu putkella, joka on kiinnitetty säiliöön ja jossa on reunaventtiili takana. Tämä mahdollistaa käyttäjien juomisen vettä ilman, että tarvitsee ottaa vettä pullosta.
Grivelin miesten vaatetus on hyvän hengittävyyden ansiosta, mikä mahdollistaa ilmanvaihdon, mikä puolestaan ​​estää ylikuumentumista ja kosteuden kertymistä. Etsi malleja, joissa on ilmanvaihtoominaisuuksia, kuten verkkopaneeleja ja hihansuiden vetoketjuja.
Grivelin naisten vaatetus kattaa laajan valikoiman tyylejä ja ryhmiä, mikä johtaa erilaisiin makuihin, tapahtumiin ja mieltymyksiin. On tärkeää ottaa huomioon tekijät, kuten suorituskyky, käytännöllisyys ja kestävyys, kun valitaan vaatteita ulkoiluun.
Grivelin lumikenkät on yleensä valmistettu kestävästä materiaalista ja ne on varustettu pitoa järjestelmällä, joka tarjoaa voimaa ja tarttumista erilaisille maastoille.