Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Grivel

Information för Grivel
Grivel är en betydande företag som är känt för sina högkvalitativa utrustningar och verktyg för klättring och utomhusidrott. Företaget erbjuder sina produkter i 26 länder. Piton, kramper, hjälmar och isyxa är några av de mest sålda produkter som Grivel tillverkar i Italien. Grivel märket har certifierats av ISO 1400 sedan 2004 vilket gör det till ett pålitligt företag där du hittar alla utomhusprodukter med toppresultat. Under många år har Grivel erbjudit sina kunder högkvalitativ utomhusutrustning som är pålitlig och bestående. Företaget bestämde sig för att engagera sig i att skapa förbättrade och mer lovande framtida produkter. På Grivel förstår teamet värdet av dina känslor för expeditionen.
Grivel är mest känt för sin unika expertis inom tillverkning av isklättrings- och bergsklättringsutrustning. Deras breda produktutbud inkluderar isyxa, kramper, karbinhake, sele, hjälmar och andra viktiga verktyg anpassade för att möta de hårda kraven från alpinister, klättrare och äventyrare i världens mest utmanande miljöer.
En av Grivels mest ikoniska skapelser är den avancerade krampon, ett viktigt verktyg för säker klättring på berg och is. Varumärkets dedikation till säkerhet är oförtröttlig, med varje objekt som utsätts för strikt testning och hårda kvalitetskontrollstandarder.

Grivel-samling av klättringutrustning och kläder

Grivel-ryggsäckar skapas med specialiserade fack och fickor för att effektivt hantera utrustning. Detta innehåller fack för isyxa, hydreringsreservoarer, kramper och andra bergsklättringstillbehör. Grivel-sele skapas för att uppfylla eller överskrida branschens säkerhetsstandarder, vilket innebär att klättrare kan lita på tillförlitligheten hos sin utrustning.
Grivel klättringutrustning inkorporerar innovation, hållbarhet och prestanda. Grivel ger klättrare tillförlitlig klättringutrustning för att bemästra krävande terräng och klättra höga toppar.
Grivel vandringsutrustning är känd för sin hållbarhet, prestanda och kreativa design, vilket gör det till ett dedikerat alternativ för äventyrare som utforskar olika terränger och miljöer.
Grivel hydreringvästar har en slang som är fäst vid reservoaren med en kantventil baktill. Detta gör att användare kan dricka vatten utan att behöva ta fram en vattenflaska.
Grivel herrkläder har bra andningsförmåga som tillåter luft att ventilera, kontrollera överhettning och fuktuppbyggnad. Leta efter layouter med ventilationsfunktioner som mesh-paneler och underarmsblixtlås.
Grivel damkläder omfattar ett brett utbud av stilar och grupper som leder till olika smaker, förekomster och preferenser. Det är viktigt att ta hänsyn till aspekter som prestanda, bekvämlighet och hållbarhet när man väljer kläder för utomhusupplevelser.
Grivel snöskor skapas vanligtvis med hållbara tyger och har dragsystem för att erbjuda styrka och grepp på olika typer av terräng.