Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Grivel

Om Grivel
Grivel er en anerkjent selskap som blir anerkjent for sitt høykvalitetsutstyr og verktøy for klatring og friluftssport. Selskapet tilbyr sine produkter i 26 land. Pitoner, stegjern, hjelmer og isøkser er noen av de mest solgte produktene som Grivel produserer i Italia. Grivel merket har vært sertifisert av ISO 1400 siden 2004, noe som gjør det til et pålitelig selskap der du finner alle friluftsutstyr med topp ytelsesresultater. I mange år har Grivel tilbudt sine kunder høykvalitets friluftsutstyr som er pålitelige og vedvarende. Selskapet bestemte seg for å engasjere seg i å skape bedre og mer lovende fremtidige produkter. Hos Grivel forstår teamet verdien av dine følelser ovenfor ekspedisjonen.
Grivel er best kjent for sin unike ekspertise innen forberedelse av isklatring og fjellklatring utstyr. Deres store produktsortiment inkluderer isøkser, stegjern, karabinkroker, seler, hjelmer og annet nødvendig utstyr tilpasset de strenge kravene til alpinister, klatrere og eventyrere i verdens mest utfordrende miljøer.
En av Grivel sine mest ikoniske skapninger er det avanserte stegjernet, et viktig verktøy for sikker klatring i fjell og is. Merkets dedikasjon til sikkerhet er urokkelig, med hvert element som er utsatt for strenge tester og strenge kvalitetskontrollstandarder.

Grivels samling av klatreeutstyr og klær

Grivel ryggsekker er laget med spesialiserte kapsler og lommer for å hjelpe til å administrere utstyr effektivt. Dette inneholder kompartimenter for isøkser, hydreringsreservoarer, stegjern og annet fjellklatringutstyr. Grivel seler er skapt for å tilfredsstille eller overskride bransjens sikkerhetsstandarder, slik at klatrere kan stole på påliteligheten til utstyret sitt.
Grivel klatreeutstyr inkluderer innovasjon, holdbarhet og ytelse. Grivel tilbyr klatrere pålitelig klatreeutstyr for å erobre krevende terreng og bestige høye topp.
Grivel friluftsutstyr er anerkjent for sin holdbarhet, ytelse og kreative design, noe som gjør det til et dedikert valg for eventyrere som utforsker ulike terreng og miljøer.
Grivel hydreringsvest har en slange festet til reservoaret med en kantventil på baksiden. Dette tillater brukerne å drikke vann uten å måtte gå til en vannflaske. Grivel mens klær har god pusteevne som gjør at luft kan ventileres, kontrollere overoppheting og oppbygging av fuktighet. Se etter layout med ventilasjonsegenskaper som mesh-paneler og ermeglidelåser.
Grivel kvinneklær omfatter et bredt spekter av stiler og grupper, som fører til forskjellige smaker, hendelser og preferanser. Det er viktig å ta hensyn til aspekter som ytelse, komfort og holdbarhet når du velger klær til utendørsopplevelser.
Grivel snøskøyter er generelt laget av holdbare stoffer og har trekkraftsystemer som gir styrke og grep på ulike typer terreng.