up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Karpos

Karpos

Allt ( Karpos )

Märkesinformation för Karpos

Karpos är ett varumärke som är synonymt med utomhusäventyr och prestanda. Grundat 2007 har detta italienska företag snabbt blivit ett välkänt namn bland utomhusentusiaster världen över. Karpos' oförtröttliga engagemang för att skapa högkvalitativa, funktionella och stilrena kläder har gjort att det är ett förtroendevarumärke för dem som söker efter att utforska det stora utomhuset med självförtroende. Upptäck den bästa kvaliteten av Karpos-kollektionen online på Trekkinn. Hos Trekkinn finns det bredaste utbudet av Karpos-utrustning för äventyrare.
Med en åtagande till innovation och en passion för utomhusäventyr har Karpos etablerat sig som ett ledande varumärke inom världen av utomhuskläder. Från klättringsentusiaster som når nya höjder till familjer som ger sig ut på naturfyllda helger, erbjuder Karpos kläder som hjälper alla att omfatta det stora utomhuset bekvämt och stilfullt.

Karpos är där passion möter prestanda

När det gäller klättring är säkerhet och komfort högsta prioritet. Karpos klättringskläder är speciellt utformade för att möta de unika kraven hos klättrare. Med slitstarka material och ergonomiska design, garanterar Karpos att klättrare kan fokusera på att besegra de mest utmanande rutterna samtidigt som de är bekväma och skyddade. För den moderna äventyraren erbjuder Karpos herrkläder ett brett utbud av alternativ, från robust utomhusutrustning till avslappnad vardagsklädsel. Varje plagg återspeglar märkets engagemang för kvalitet och stil, vilket gör att män kan övergå smidigt från stigar till gatorna. Karpos damkläder uttrycker både mode och funktion och är anpassade efter den aktiva kvinnans behov. Oavsett om det är vandring, skidåkning eller bara att njuta av utomhus, erbjuder Karpos ett mångsidigt sortiment av kläder som är utformade för att ge kvinnor mod att omfatta elementen stilfullt. Ingjut ett intresse för det stora utomhuset hos nästa generation med Karpos barnkläder. Tillverkad med samma omsorg som vuxenlinjen är dessa plagg designade för att hålla barnen bekväma och skyddade under deras äventyr. Karpos ser till att barnen kan utforska naturen med samma entusiasm som sina föräldrar.
Karpos utomhuskläder är byggda för äventyrare som längtar efter upptäckter. Från tekniska jackor till fukttransporterande baslager erbjuder Karpos ett omfattande sortiment av utomhusutrustning som utrustar entusiaster för ett brett utbud av aktiviteter, oavsett om det är vandring, camping eller bara att njuta av naturens skönhet. Karpos Fleece Jacket har blivit en stapel i märkets linje. Känd för sin värme, andningsförmåga och mångsidighet är denna fleecejacka perfekt för att lägga på kalla förhållanden eller bära som en fristående del under mildare väder. Med tankeväckande design och hållbar konstruktion är det en favorit bland utomhusentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga