up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

La Sportiva

Fjälllöpning

Fjälllöpning

Fotvandring

Fotvandring

klättrande

klättrande

närma sig

närma sig

Bergsklättring

Bergsklättring

Running

Running

Kategorier

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( La Sportiva )

La sportiva

La Sportiva är en italiensk utomhusfotbeklädnads- och klädföretag som är kända för att producera högkvalitativ utrustning för olika aktiviteter som vandring, klättring, trail running och bergsbestigning. De har ett brett sortiment av produkter, inklusive klätterskor, vandringskängor, skor, stövlar, bergsbestigande skor och trail running skor.

La Sportiva klätterskor är populära bland klättrare för deras överlägsna grepp och precision passform. De är designade för att ge maximal prestanda på berget, med en kläcksulor som ger grepp även på de minsta kanterna och håller. De är också lätta och flexibla, vilket ger bättre känsla och kontroll medan man klättrar.

La Sportiva vandringskängor är designade för de krävande vandringarna. De är tillverkade med hållbara material som kan stå emot det hårda terrängen och vädrets förhållanden, samtidigt som de ger komfort och stöd för långa timmar av gång. Kängorna har funktioner som vattentäthet, andningsbara membran och avancerade dragsystem för att säkerställa stabilitet och säkerhet på stigen.

La Sportiva skor och stövlar är designade för olika utomhusaktiviteter, från avslappnad vandring till mer utmanande bergsbestigningar. De är tillverkade med innovativa material och teknologier som ger komfort, hållbarhet och prestanda i olika förhållanden. Skorna och stövlarna kommer i olika stilar och design, vilket ger en personlig passform och utseende.

La Sportiva bergsbestigande skor är designade för klättrare som tar itu med de mest utmanande alpina rutterna. De är byggda för att klara av extrema väderförhållanden och ge maximal stöd och grepp på snö och is. De är också lätta och flexibla, vilket ger bättre rörlighet på berget.

La Sportiva trail running skor är designade för löpare som gillar att utforska stigar utanför allfarvägen. De är tillverkade med andningsbara material och avancerade dragsystem som ger grepp och stabilitet på ojämna ytor. De är också lätta och flexibla, vilket ger en mer naturlig löpupplevelse.

Sammantaget erbjuder La Sportiva ett brett utbud av utomhusfotbeklädnadsalternativ som tillgodoser behoven hos olika aktiviteter och miljöer. Deras produkter är kända för sina högkvalitativa material, innovativa design och överlägsna prestanda, vilket gör dem till ett populärt val bland utomhusentusiaster.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga