Vennligst skriv inn din epostadresse og vi vil sende deg en link for å tilbakestille passordet ditt via epost umiddelbart.

Hjemmeside

Marmot

Om Marmot
Grunnlagt i 1974 av utendørsentusiaster Eric Reynolds og Dave Huntley, har Marmot etablert seg som en ledende merkevare innen utstyr og klær til friluftsliv. Marmots reise begynte i den lille byen Grand Junction i Colorado, hvor Reynolds og Huntley påtok seg oppdraget med å lage høykvalitets, innovative utendørsprodukter som skulle dekke behovene til eventyrlystne og naturinteresserte. Gjennom årene har Marmot forblitt tro mot sine grunnprinsipper, og har strebet etter å kombinere ytelse, funksjonalitet og bærekraft i hvert produkt de tilbyr.
Trekkinn, en ledende nettbutikk for utendørsutstyr, viser stolt frem Marmots omfattende sortiment av produkter, sikrer at friluftsentusiaster over hele verden får tilgang til topp kvalitetsutstyr og klær designet for å tåle de tøffe utfordringene i naturen. Marmot representerer en rik historie av innovasjon og forpliktelse til friluftslivet. Utforsk Marmots tilbud hos Trekkinn og begynn din neste eventyr fullt forberedt.

Et arv av utendørseksellens

Marmot herrekleslinje passer for eventyrere av alle typer. Fra allsidige tursko og slitesterke shorts til myke fleecejakker og isolerte vester, tilbyr Marmot et bredt utvalg av klesplagg som kombinerer komfort og stil for utendørsaktiviteter. For kvinner som setter pris på både ytelse og mote, leverer Marmot dames kleskolleksjon. Marmot forstår viktigheten av å fremme kjærlighet til friluftslivet hos de yngre generasjonene. Derfor inkluderer Marmot barnes kleskolleksjon alt fra isolerende snødrakter til lette jakker, sikrer at barna kan utforske naturen komfortabelt og trygt.
Marmots rykte for kvalitet er eksemplifisert i sitt brede utvalg av jakker. Enten du trenger en robust hardshell for fjellturer eller en lett vindjakke for en rolig tur, er Marmot jakken her for å dekke dine behov. Når himmelen åpner seg, holder Marmot regnjakker deg tørr. Utviklet med vanntette materialer og avanserte teknologier, er disse jakkene designet for å avvise fuktighet, sikrer du holder deg komfortabel selv i de våteste forholdene. Marmot frakker er bygd for å tåle de harskeste værforholdene. Marmot tilbyr et variert utvalg av alternativer for å holde deg varm og beskyttet i kalde klima.
For en god natts søvn under stjernene, tilbyr Marmot soveposer eksepsjonell varme og komfort. Enten du camper i fjellet eller ved en rolig innsjø, er Marmot soveposer din billett til en rolig natt i det store utendørs. Marmots telt er utviklet for eventyr. Med et bredt spekter av størrelser og design for å imøtekomme enslige reisende, familier eller store grupper, gir disse teltene ly og holdbarhet til også de mest avsidesliggende campingområdene.