up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Marmot

Marmot

Allt ( Marmot )

Märkesinformation för Marmot

Grundat 1974 av friluftsentusiaster Eric Reynolds och Dave Huntley har Marmot etablerat sig som en ledande varumärke inom outdoor-utrustning och kläder. Marmots resa började i den lilla staden Grand Junction, Colorado, där Reynolds och Huntley startade ett äventyr för att skapa högkvalitativa, innovativa utomhusprodukter som skulle tillgodose äventyrares och naturälskares behov. Under åren har Marmot stannat vid sina grundläggande principer, försöka förena prestanda, funktionalitet och hållbarhet i alla de produkter de erbjuder.
Trekkinn, en ledande online-återförsäljare av utomhusutrustning, visar stolt Marmots omfattande sortiment av produkter, så att utomhusentusiaster världen över kan få tillgång till toppmodern utrustning och kläder designade för att klara de utmaningar naturen ger. Marmot är ett rikt historiskt arv av innovation och engagemang för naturen. Utforska Marmots erbjudanden på Trekkinn och ge dig iväg på ditt nästa äventyr helt förberedd.

En arvslegend av utomhusprestanda

Marmots linje med herrkläder vänder sig till äventyrare av alla typer. Från mångsidiga vandringsbyxor och hållbara shorts till mysiga fleecetröjor och isolerade västar erbjuder Marmot ett utbud av klädval som kombinerar komfort och stil för utomhusaktiviteter. För kvinnor som uppskattar både prestanda och mode, levererar Marmots kollektion för damkläder. Marmot förstår vikten av att fostra en kärlek till naturen hos den yngre generationen. Därför inkluderar Marmots sortiment av barnkläder allt från isolerade snökläder till lätta jackor, så att barnen kan utforska naturen bekvämt och säkert.
Marmots rykte om kvalitet återspeglas i dess mångsidiga jackor. Oavsett om du behöver en robust hårdskaljacka för bergsäventyr eller en lätt vindjacka för en avslappnad vandring, är Marmot-jackan här för att uppfylla dina behov. När himlen öppnar sig håller Marmots regnjackor dig torr. Utformade med vattentäta material och avancerade tekniker är dessa jackor designade för att avvisa fukt, så att du stannar bekväm även i de våtaste förhållandena. Marmot-kappor är byggda för att motstå de hårdaste väderförhållandena. Marmot erbjuder ett antal alternativ för att hålla dig varm och skyddad i kalla klimat.
För en god natts sömn under stjärnorna erbjuder Marmots sovsäckar exceptionell värme och komfort. Oavsett om du campar i bergen eller vid en lugn sjö, är Marmots sovsäckar din biljett till lugna nätter i den stora utomhusmiljön. Marmots tält är utformade för äventyr. Med ett utbud av storlekar och design som passar ensamresenärer, familjer eller stora grupper, ger dessa tält skydd och hållbarhet även i de mest avlägsna campingplatserna.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga