up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Marmot

Marmot

KAIKKI ( Marmot )

Noin Marmot

Vuonna 1974 aloittaneet ulkoiluharrastajat Eric Reynolds ja Dave Huntley perustivat Marmotin, joka on noussut maailmanlaajuisesti arvostetuksi ulkoiluvarusteiden ja -vaatteiden johtavaksi brändiksi. Marmotin matka alkoi pienestä Grand Junctionin kaupungista Coloradossa, jossa Reynolds ja Huntley alkoivat toteuttaa tavoitettaan luoda laadukkaita ja innovatiivisia ulkoilutuotteita, jotka vastaavat seikkailunhaluisten ja luonnon ystävien tarpeisiin. Vuosien saatossa Marmot on pysynyt alkuperäisissä periaatteissaan, yrittäen yhdistää suorituskyvyn, toiminnallisuuden ja kestävyyden jokaiseen tarjoamaansa tuotteeseen. Trekkinn, johtava verkkokauppia ulkoilutuotteista, esittelee ylpeästi Marmotin laajan tuotevalikoiman, jotta ulkoiluharrastajat ympäri maailman voivat saada käsiinsä huippuluokan varusteita ja vaatteita, jotka kestävät luonnon vaatimuksia. Marmot edustaa rikasta innovaatioiden historiaa ja sitoutumista ulkoiluun. Tutustu Marmotin tarjontaan Trekkinnissä ja lähde seuraavalle seikkailullesi täydellisesti valmistautuneena.

Ulkoilun laadukkaan perinteen jatkaminen

Marmot miesten vaatteet vastaavat kaikenlaisten seikkailijoiden tarpeisiin. Monikäyttöisistä retkeilyhousuista kestäviin shortsiin ja lämpimiin fleece-takkeihin ja eristettyihin liiviin, Marmot tarjoaa vaatevalikoiman, joka yhdistää mukavuuden ja tyylin ulkoiluaktiviteetteihin. Naisille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että muotia, Marmot naistenvaatteet -kokoelma tarjoaa. Marmot ymmärtää luonnonrakastamisen edistämisen tärkeyden nuoremmalle sukupolvelle. Siksi Marmot lastenvaatteet -valikoimasta löytyy kaikkea eristettyistä lumilautoista kevyisiin takkeihin, jotta lapset voivat tutkia luontoa mukavasti ja turvallisesti. Marmotin laadukkaasta takkien valikoimasta kertoo sen maine. Olipa tarvitsemasi kova ulkoilutakki vuorille seikkailuihin tai kevyt tuultakin lähikävelylle, Marmotin takki on täällä palvellakseen sinua. Kun taivaalta alkaa sade, Marmotin sateenvarjot pitävät sinut kuivana. Niitä on suunniteltu hylkimään kosteutta, jotta voit pysyä mukavana myös kaikkein kosteimmissa olosuhteissa. Marmotin takit on rakennettu kestämään ankarimman sään. Marmot tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja, jotta voit pysyä lämpimänä ja suojattuna kylmissä ilmastoissa. Hyvän yön unen saamiseksi tähtiä katsellen, Marmotin makuupussit tarjoavat erinomaisen lämmön ja mukavuuden. Olipa sitten retkeilymatkasi vuorilla tai rauhallisella järvellä, Marmotin makuupussit tarjoavat levon ja lohtua ulkona. Marmotin teltta on suunniteltu seikkailuja varten. Monipuolisesta koosta ja muodoista, jotka sopivat yksin matkustaville, perheille tai suurille ryhmille, nämä telttavaihtoehdot tarjoavat suojan ja kestävyyden myös kaikkein syrjäisimmillä retkeilypaikoilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje