up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Craghoppers

Craghoppers

Allt ( Craghoppers )

Märkesinformation för Craghoppers

Craghoppers, en berömd utomhusklädes- och utrustningsmärke, har varit synonymt med äventyr, innovation och hållbarhet sedan sin början. Grundat 1965 i West Yorkshire, England, av en grupp ivriga klättrare och vandrare, har Craghoppers alltid strävat efter att tillhandahålla högkvalitativ utomhusutrustning för alla. Under decennierna har det utvecklats till en global ikon i världen för utomhuskläder, känd för sitt engagemang för att skapa bekväma, pålitliga och stilfulla kläder som passar i alla terränger.
Craghoppers har varit ett pålitligt namn inom utomhuskläder i decennier, med ett omfattande utbud av kläder och utrustning för äventyrare i alla åldrar och bakgrunder. Med ett engagemang för kvalitet, stil och prestanda fortsätter Craghoppers att inspirera individer att utforska världen med självförtroende och komfort. Craghoppers erbjuder ett brett sortiment av kläder designade för att motstå de hårda förhållandena för utomhusäventyr. Från robusta vandringsbyxor med stretchtyg för obegränsad rörelse till mångsidiga skjortor som erbjuder fukttransporterande och solskyddsegenskaper.

Upptäcka utomhuset med stil

Craghoppers mänskläder garanterar att du håller dig bekväm och förberedd för alla utflykter. Märket förstår att Craghoppers damkläder kombinerar funktion och mode. Deras damkollektion erbjuder en mängd olika alternativ, från isolerade jackor till lätta reseklänningar. Fokus på passform och stil garanterar att du ser bäst ut när du utforskar det stora utomhuset. Introducera nästa generation för de underverk som naturen har att erbjuda med Craghoppers barnkläder. Designad med komfort och hållbarhet i åtanke är dessa plagg perfekta för unga upptäckare. Craghoppers skjortor är mer än bara utomhuskläder; de är en viktig följeslagare för dina äventyr. Konstruerad med fukttransporterande teknik håller dessa skjortor dig torr och bekväm. Med inbyggd UV-skydd skyddar de dig från solens skadliga strålar, vilket gör dem perfekta för soliga vandringar eller strandsemester.
Craghoppers jackor är konstruerade för att motstå hårda väderförhållanden. Från vattentäta skal till isolerade parkas erbjuder deras jackor överlägsen skydd utan att kompromissa med stilen. När det gäller byxor erbjuder Craghoppers både funktion och stil. Oavsett vad ditt äventyr kräver har Craghoppers byxor dig täckt. Craghoppers skor är designade för dem som kräver komfort och prestanda. Vattentäta alternativ håller dina fötter torra, medan stödjande design garanterar hela dagen komfort. Bär din utrustning med lätthet med Craghoppers ryggsäckar. Dessa ryggsäckar är byggda för hållbarhet och funktion, med generösa förvaringsfack och ergonomiska design. Oavsett om du behöver en dagryggsäck för en kort vandring eller en större ryggsäck för en längre resa, är Craghoppers ryggsäckar upp till uppgiften.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga