up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Garmin

LÖPNING

LÖPNING

Cykling

Cykling

VÄLSKAP

VÄLSKAP

utomhusklockor

utomhusklockor

GPS UTOMHUS

GPS UTOMHUS

MULTISPORT / SWIMMING

MULTISPORT / SWIMMING

Kategorier

Återhämtning och Vård

Elektronik

Vandringsutrustning

Allt( Garmin )

Garmin

Garmin, en banbrytande global varumärke grundat 1989, har blivit synonymt med innovation och excelens inom navigation och teknik för utomhusaktiviteter. Med en oöverträffad engagemang för noggrannhet, pålitlighet och användarvänliga design ger Garmin individer möjligheten att utforska, navigera och erövra den värld som finns runt omkring dem. Från avancerade GPS-enheter till sofistikerade klockor ger Garmin ett omfattande sortiment av produkter anpassade för utomhusentusiaster och idrottare. Garmins otaliga engagemang för innovation och pålitlighet har befäst dess position som ledande varumärke inom navigations- och utomhusteknikindustrin. Med sitt sortiment av klockor, GPS-enheter och smartklockor ger Garmin individer möjligheten att utmana sina gränser, utforska nya horisonter och dra full nytta av sina utomhusäventyr, samtidigt som de stannar uppkopplade, informerade och inspirerade.

Upplev Garmins kraft varje dag!

Garmin klockor är den ultimata följeslagaren för träningsentusiaster, idrottare och äventyrare. Fyllda med funktioner som hjärtfrekvensövervakning, GPS-spårning och aktivitetsspårning erbjuder dessa klockor realtidsdata och insikter för att optimera din prestanda. Garmin klockor ger precisa mätdata, avancerade träningslägen och intuitiva gränssnitt för att hålla dig motiverad och på rätt väg mot dina mål. Garmin Instinct är en robust och hållbar GPS-smartklocka byggd för att klara av de tuffaste utomhusförhållandena. Med ett tåligt utförande, förbättrad GPS-funktionalitet och ett antal utomhusfunktioner är Instinct skräddarsydd för äventyrare. Den erbjuder avancerad navigering, aktivitetsspårning och hälsoövervakning, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för vandring, klättring och multisportaktiviteter.
Garmin GPS-enheter revolutionerar navigering genom att erbjuda precisa och pålitliga platsdata, oavsett om du är på land, till sjöss eller i luften. Med robust satellitmottagning och avancerade mappningsfunktioner garanterar Garmin GPS-enheter att du aldrig tappar bort dig. Från handhållna enheter för utomhusaktiviteter till integrerade system för bilar och flygning erbjuder Garmin GPS-enheter vägbeskrivningar, anpassningsbara rutter och omfattande mappningsdata för att förbättra din utforskning och säkerställa din säkerhet. Garmin bärbara GPS-enheter är designade för äventyrare på språng. Kompakta, tåliga och fyllda med funktioner erbjuder dessa enheter perfekt kombination av bekvämlighet och pålitlighet. Med topografiska kartor, vägpunktsnavigering och geocaching-funktioner ger dessa enheter entusiaster självförtroende.
Serien Garmin Fenix representerar toppen av prestanda och mångsidighet i GPS-smartklockor. Utformade för utomhusentusiaster och professionella idrottare kombinerar Fenix-klockor hållbarhet med avancerade funktioner. Serien Garmin Forerunner är anpassad för löpare på alla nivåer och erbjuder avancerade funktioner för att optimera prestanda och spåra framsteg. Med inbyggd GPS, hjärtfrekvensövervakning och träningsmetrik ger Forerunner-klockor realtidsinsikter för att förbättra din löpareffektivitet och teknik.
Garmin smartklockor integrerar på ett smidigt sätt den senaste tekniken med släta design, vilket skapar en koppling mellan mode och funktionalitet. Med anpassningsbara klockansikten, utbytbara remmar och långvarigt batteri ger Garmin smartklockor både efter dina stilpreferenser och din aktiva livsstil, så att du stannar uppkopplad och motiverad hela dagen. Från GPS-handhållna enheter till tåliga smartklockor ger märket dig de nödvändiga funktionerna som väderuppdateringar, topografiska kartor och kompasser, så att du kan navigera med självförtroende och dra full nytta av Garmins tjänster för utomhusaktiviteter.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga