up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Salewa

Damkläder

Damkläder

herrkläder

herrkläder

Ryggsäckar

Ryggsäckar

Tillbehör

Tillbehör

Baslager

Baslager

Utrustning

Utrustning

Kategorier

Återhämtning och Vård

Barnkläder

Barnskor

Camping

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Skydd

Sovsäckar

Tält

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Salewa )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Salewa

Älskar du vandring och känner dig som hemma när du vandrar i bergen? Om du vill nå bergen för att förbättra din bergsutrustning, är Salewa det bästa alternativet för dig. Salewa skapades 1935 och dess grundare var Josef Liebhart. Det initierades i München stad, Bolzano. Sedan dess har märket blivit den ledande tillverkaren av bergsutrustning. Märket kombinerade traditionella material med en modern touch för att skapa nya innovativa produkter. Således att kombinera gamla produkter med avancerade funktioner lämnar spår av Salewa över hela världen.
Salewa inspireras stort av utvecklingen av bergsklättring och vill göra de bästa produkterna för bergssporter. För detta ändamål lanserade märket ett omfattande utbud av alla typer av produkter för bergssporter. Alla vet att bergsklättring behöver specifik utrustning och en hel hög med specifika produkter, och Salewa erbjuder all utrustning med bästa kvalitet för att göra din dröm om att nå höjder verklighet. Salewa har en tydlig vision och estetik för att förbättra prestandan hos entusiaster av varje bergssport. Bärare av det här märket är berglälskare med moderna tankar.

Salewa är det perfekta valet för bergsklättring

Salewa utvecklar en relation mellan bergen och entusiaster genom att producera högkvalitativa och funktionella produkter. Salewa hiking equipment introducerar ett brett utbud av kläder, skor och andra nödvändigheter. Du kan hitta varje Salewa-produkt som behövs för att praktisera bergsklättring på Trekkinn. Salewa jacka är bäst för skydd med sitt vattenresistenta material. Det är varmt och funktionellt, med många yttre och inre fickor för att hålla dina tillhörigheter säkra. För extra kyligt väder kan Salewa kappa erbjuda dig tillräckligt med värme för att du ska kunna känna dig avslappnad i det extrema miljön.
Salewa skor är designade för att ge rätt stöd och maximal grepp för fötterna under klättring på bergen. Om du älskar bergen, är Salewa stövlar de mest lämpliga för att uppnå den ultimata kicken utan att oroa dig för några problem. Dessa stövlar kan göra dig klättra till toppen av berg med stenar och grova berggrundar utan bekymmer. Salewa hiking boots är utan tvekan de bästa eftersom de ger fullständigt stöd och grepp och passerar varje test. De är också mycket lätta och det super luftiga mesh-materialet gör dem andningsbara och superhållbara för varje bergssport.
Salewa ryggsäckar är också nödvändiga på grund av deras multipocketssystem för att fördela vikten jämnt, och de breda axelremmarna ger bra stöd för axlarna. Salewa tält är superlätta och skyddar dig från extremt väder. På grund av den höga kvaliteten och de innovativa funktionerna hos tälten kan var och en göra det mesta av bergen utan att oroa sig för att stanna ute i det svåra klimatet.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga