up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Gregory

UNDER 20L

UNDER 20L

20 - 30 L

20 - 30 L

ÖVER 40L

ÖVER 40L

Kategorier

Ryggsäckar och Väskor

Vätska

Allt( Gregory )

Gregory

Gregory är ett välrenommerat friluftsutrustningsföretag som specialiserar sig på tillverkning av toppkvalitetsryggsäckar och utrustning för friluftsentusiaster. Med ett åtagande om innovation, funktion och hållbarhet har Gregory blivit ett pålitligt namn bland vandrare, trekkers och bergsbestigare världen över. Oavsett om du ger dig ut på en heldagsvandring, en flerdagars trekking eller en utmanande bergsexpedition, ger Gregorys ryggsäckar enastående komfort, organisation och prestanda, så att du är välutrustad för varje äventyr. Gregory grundades 1977 av Wayne Gregory, en passionerad friluftsmänniska med en vision om att skapa ryggsäckar som skulle revolutionera branschen. Hans åtagande till designexcellence och omfattande fältutvärderingar ledde till utvecklingen av banbrytande ryggsäcksteknologi, vilket gör att Gregory har fått en solid reputation bland friluftsentusiaster.
Genom åren har varumärket stått i första ledet när det gäller innovation och ständigt drivit gränserna för ryggsäcksdesign och funktion. Gregory på Trekkinn har etablerat sig som ett ledande varumärke inom friluftsbranschen. Med sitt åtagande om innovation, funktion och hållbarhet har Gregorys ryggsäckar mött de mångfacetterade behoven hos friluftsentusiaster och gett dem verktygen för att ta sig an oförglömliga äventyr med självförtroende och lätthet.

Gregory Erbjuder Den Bästa Samlingen Av Ryggsäckar

Gregory erbjuder ett brett utbud av väskor som möter olika friluftsbehov. Varje Gregory-väska är tillverkad med noggrann uppmärksamhet på detaljer, med högkvalitativa material och avancerad tillverkningsteknik. Från dagryggsäckar till expeditionstorlek ryggsäckar har Gregory-väskor ergonomiska designs, justerbara bältessystem och generösa förvaringsmöjligheter. En Gregory-ryggsäck utgör den perfekta balansen mellan komfort och funktion. Med innovativa funktioner som vadderade axelremmar, justerbara höftbälten och ventilerade ryggpaneler ser Gregorys ryggsäckar till att optimal viktfördelning och ventilation minimerar trötthet på långa vandringar.
Designade speciellt för vandringsentusiaster erbjuder Gregory vandringsryggsäckar överlägsen prestanda och tillförlitlighet på lederna. Dessa ryggsäckar är konstruerade för att ge utmärkt laststöd, viktfördelning och stabilitet, så att du kan tackla kuperad terräng med självförtroende. De är utrustade med specialfunktioner som kompatibilitet med hydreringsreservoar, fästen för vandringsstavar och regnskydd. Dessa ryggsäckar är ergonomiskt designade för att ge en optimal passform och komfort, med hänsyn till de varierande kroppsformerna och proportionerna. Gregorys vandringsryggsäckar för män och kvinnor upprätthåller varumärkets åtagande till hållbarhet, funktion och prestanda, vilket garanterar en trevlig och problemfri vandringsupplevelse för alla.
När du ger dig in i den utmanande världen av bergsbestigning är Gregorys bergsryggsäckar det ultimata valet. Med robusta material, förstärkt konstruktion och specialfunktioner för bergsbestigning som isaxloops och kramponfästen levererar Gregorys bergsryggsäckar tillförlitlighet och prestanda som krävs för alpina expeditioner. För ivriga trekkers som söker hållbarhet och mångsidighet är Gregorys trekkingryggsäckar designade för att stå emot långa resor och bära tunga lastar bekvämt. Dessa ryggsäckar är utrustade med justerbara bältessystem, laststabilisatorer och anpassningsbara passformmöjligheter, så att du kan anpassa ryggsäcken efter dina specifika behov.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga