up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Lowa

herrskor

herrskor

damskor

damskor

barn skor

barn skor

Kategorier

Barnskor

Damskor

Herrskor

Allt( Lowa )

Lowa

Lowa är ett välkänt tyskt skomärke som har åtagit sig att producera skor av hög kvalitet för friluftsentusiaster sedan starten. Med ett rikt arv som går tillbaka till 1923, har företaget etablerat sig som en ledande tillverkare av stövlar och skor designade för vandring, bergsklättring, vandring och andra utomhusaktiviteter. Med fokus på innovation, hållbarhet och komfort har Lowa blivit ett pålitligt namn bland äventyrare över hela världen. Med ett engagemang för spetskompetens och en passion för utomhusäventyr fortsätter Lowa att tänja på gränserna för skoinnovation. Oavsett om du är en erfaren bergsklättrare, en helgvandrare eller en professionell som behöver pålitlig utrustning, erbjuder Lowa ett omfattande utbud av stövlar och skor som ger oöverträffad kvalitet, prestanda och komfort för alla dina utomhusaktiviteter.

Tillverkar exceptionella skor för friluftsentusiaster

Lowa stövlar är symbolen för hantverk och funktionalitet. Tillverkade med precision och uppmärksamhet på detaljer, är dessa stövlar konstruerade för att tåla de tuffaste förhållanden.Oavsett om du ger dig ut på en utmanande vandring eller navigerar i oländig terräng, erbjuder Lowa-stövlar exceptionellt stöd, stabilitet och grepp. Lowa vandringskängor är speciellt designade för friluftsentusiaster som söker komfort och prestanda på stigarna. Med funktioner som vattentätning, andningsförmåga och stötdämpning ser Lowa vandringskängor till att dina fötter förblir torra, bekväma och väl skyddade under hela din vandringsresa.
Lowa förstår att kvinnor behöver skor som passar deras unika behov och preferenser. Lowa damstövlar kombinerar stil och funktionalitet för att leverera exceptionell prestanda. Oavsett om det är vandring, backpacking eller avslappnade utomhusaktiviteter erbjuder Lowa damstövlar en perfekt blandning av komfort, stöd och hållbarhet. Lowa herrstövlar är gjorda för att möta kraven från aktiva män som söker överlägsna skor för sina utomhusaktiviteter. Dessa stövlar är designade för att tåla tuffa förhållanden och erbjuder optimalt skydd och prestanda.Den avancerade dämpningen, de robusta yttersulorna och de andningsbara materialen, Lowa herrstövlar ger utmärkt stabilitet och komfort, vilket gör att du enkelt kan ta dig an utmanande terräng.
Lowa-skor vänder sig till individer som önskar mångsidiga och pålitliga skor för vardagsaktiviteter eller lätta utomhusäventyr. Genom att kombinera funktionalitet och stil erbjuder Lowa-skorna komfort och hållbarhet i ett lätt paket. Lowa vandringsskor är idealiska för dem som föredrar ett lättare skoalternativ utan att kompromissa med prestanda. Dessa skor är designade för att erbjuda utmärkt grepp, flexibilitet och andningsförmåga, vilket gör dem lämpliga för dagsvandringar och kortare utomhusutflykter. Med sin låga profildesign och komfortfokuserade funktioner ger Lowa vandringsskor smidighet och stöd för dina fötter på stigarna.
Lowa taktiska stövlar är konstruerade för att erbjuda exceptionell hållbarhet, skydd och stöd, vilket gör dem lämpliga för intensiva operationer och utmanande miljöer. Lowa taktiska stövlar har specialiserade funktioner som förstärkta tåhättor, vattentäthet och halksäkra yttersulor, vilket säkerställer pålitlig prestanda i de mest krävande situationer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga