up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Columbia

Herrkläder

Herrkläder

DAMKLÄDER

DAMKLÄDER

barn

barn

Skodon

Skodon

Ryggsäckar och resväskor

Ryggsäckar och resväskor

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Barnkläder

Barnskor

Damkläder

Damskor

Herrkläder

Herrskor

Ryggsäckar och Väskor

Allt( Columbia )

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Columbia

Columbia är mest känt för sina utomhus- och sportkläder, skor och andra sportrelaterade redskap. Ta din sportiga look till ikonisk stil med Columbia på Trekkinn. Gert Boyle grundade detta varumärke 1938 och det har blivit världens ledande sport- och utomhustillverkningsföretag. Huvudreferensen för detta märke är dess mest kompletta utbud av jackor av högsta kvalitet. Columbias snygga kollektion av jackor säkerställer maximal komfort och värme i extrema väderförhållanden. Så om du vill vandra på branta och kuperade berg, oroa dig inte. Columbia har dig täckt eftersom du har allt du behöver när du beger dig upp i bergen. affär
Columbias fina samling av utrustning på Trekkinn.

Kolla in det bredaste utbudet av Columbia-jackor

Columbia har ett fantastiskt utbud av jackor. Vintersäsongen är den bästa för att uppleva utomhusaktiviteter eftersom det gör vandring och vandring mer äventyrliga på grund av snö vilket gör skogen otroligt vacker. För att verkligen njuta av det här vädret hjälper Columbia fleecejackor att hålla dig varm och bekväm under den kalla och blåsiga vintern. Dess isolerande material håller värmen utan att kompromissa med tygets andningsförmåga. På så sätt kan du vara beredd på vilken vinterstorm som helst utan att behöva oroa dig för frossa.
Märket erbjuder även Columbia vattentäta jackor av utmärkt kvalitet. De har den unika förmågan att motstå kraftigt regn som håller dig torr. Den kan inte prestera bra när den är våt, och Columbias vattentåliga tyg säkerställer att den stöter bort varje droppe vatten. Således gynnar den dig genom att hålla dig torr och få dig att känna dig bekväm med dess andningsbara tyg.
Istället för vinterns extrema förhållanden ger Columbia dig också bra jackor för lite mindre kyla, som hösten.Oavsett om du är rask promenad i parken med dina vänner och familj eller campar i skogen och samlar ved för att hålla värmen. Det är det mest bekväma och hållbara alternativet för att förbättra din utomhusupplevelse. Columbia jackor för män och kvinnor är synonymt med komfort och stil. Kort sagt, de är det bästa alternativet för att göra din garderob snygg och mysig genom att erbjuda justeringar för nästan alla väderförhållanden. Dess förbättrade teknik hjälper till att reflektera värmen tillbaka till din kropp och håller dig varm i extrem kyla.

Hitta mer om Columbia-kläder

Columbias klädsortiment erbjuder mer än bara jackor. Columbia hoodies kommer i en mängd olika unika stilar och mönster. De kan få dig att se elegant och moderiktig ut genom att erbjuda komfort och värme. Kombinera den snygga tröjan med dragkedja med Columbia-skorna . Märket har också ett brett utbud av skor som passar alla. Du kan öka din prestation och ditt självförtroende med fantastiska kläder och skor från Columbia .

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga