up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

The North Face

The North Face

Allt ( The North Face )

Märkesinformation för The North Face

The North Face är ett amerikanskt företag med produkter för utomhusaktiviteter. The North Face gör de bästa och mest stilfulla ytterkläderna, skor och relaterad utrustning. Det grundades 1966 för att tillhandahålla klättrare. The North Face logotypen tar inspiration från Half Dome i Yosemite National Park. The North Face är ett väldigt berömt märke när det kommer till tekniska utrustning och utomhuskläder världen över. Märket fortsätter att sponsra professionella klättrare, skidåkare, löpare och bergsklättrare, så det är ett utmärkt val för alla utomhusäventyr.

The North Face är ett bra val för jackor

The North Face-jackor är kända över hela världen. The North Face använder den högsta kvaliteten på gåsdun för isolering. Det ger enastående packbarhet, mjukhet och motståndskraft mot fukt. Dunisolering har också ett högt värme-viktförhållande, vilket betyder att ett uns dun fyller varmare än ett uns syntetisk isolering. The North Face-ryggsäckar är också den bästa bekvämligheten för utflykter. Det har ett stort antal fack. The North Face har varit berömt för att göra några av de bästa vinterjackorna. Dessutom har märkets jackor nyligen blivit populära på grund av deras trendiga och stilfulla design. För klättrare och bergsklättrare är ett högt värme-viktförhållande jacka avgörande. De ger maximal supervärme i lätta jackor som aldrig begränsar människors rörelse eller hastighet. Dessutom är The North Face-fleecejacka lätt att bära och otroligt bekväm för vanligt bruk eller att leta efter värme utan bulk. Vissa föredrar vikten och hållbarheten hos tunga vinterjackor, såsom The North Face-puffjacka. Det är allt om personlig preferens här! The North Face har allt för dig. The North Face-hoodies har ett stort antal design och färger.
The North Face fortsätter att leverera ett omfattande sortiment av prestanda och moderna kläder, utrustning och skor världen över mer än 50 år efter dess öppning. The North Face är fortfarande förstahandsvalet för världens mest berömda klättrare, bergsklättrare, snowboardåkare, uthållighetslöpare, extremskidåkare och utforskare. Så vad väntar du på? Nu kan du gå och hämta dina favorit The North Face-saker från Trekkinn.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga