up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Merrell

kvinnans vandring

kvinnans vandring

herrarnas vandring

herrarnas vandring

barn

barn

människors spårlöpning

människors spårlöpning

damspår

damspår

Vanliga skor

Vanliga skor

Kategorier

Barnskor

Damskor

Herrskor

Allt( Merrell )

Nyaste

Visa alla produkter flecha

Bästsäljare

Visa alla produkter flecha

Merrell

Merrell är en ledande tillverkare av förstklassiga skor. Varumärket startades för över tre decennier sedan, 1981. Det är ett amerikanskt märke och dess huvudkontor ligger i Rockford, Michigan, i USA. Clark Matis, Randy Merrell och John Schweizer är företagets grundare. Det hela började när Randy Merrell startade sin lilla verksamhet genom att designa och handgjuta högkvalitativa vandringsstövlar. Han gjorde dessa super bekväma, beständiga och klassiska skor för en liten grupp utomhussugna. Men på grund av deras höga kvalitet och mångsidighet anses dessa stövlar vara en av de bästa gjorda vandringsskorna någonsin.
Under alla dessa år, från de första skorna till de senaste skorna som gjorts med avancerade funktioner och innovationer, har varumärket alltid lyckats öka sin reputation dag för dag.
Merrell är nu ett ledande sportfottygsvarumärke som tar bort alla hinder och hjälper oss att njuta av naturen till fullo genom att erbjuda avancerad teknik för att göra vår utomhusupplevelse mycket mer tillgänglig och rolig. Merrell tror att vandring och spår är gjorda för alla som vill dela en stor utomhusupplevelse för att få känna den existerande kraften att vara utomhus.
En av Merrells märkbara egenskaper är deras åtagande att vara hållbar. De använder miljövänliga material i sina skor, såsom återvunna material och hållbart läder. De samarbetar också med organisationer för att skydda och bevara naturresurser och utomhusytor.

Merrell har den bästa utomhussamlingen av skor

Merrell skor för män och kvinnor är speciellt designade och testas noggrant för att erbjuda bästa prestanda. Dessa skor skapas med omtänksamhet för att erbjuda ultimat komfort och hållbarhet för att gå på olika terrängar lätt. Merrell-stövlar är funktionella och stilfulla för alla, oavsett om det är en promenad genom staden eller för professionella vandrare som vill klättra till bergets högsta topp. Varumärket förenade allt, såsom stil, komfort, hållbarhet och funktion, för att hjälpa människor att vara mer självsäkra och assertiva när de utforskar den yttre världen.
Det erbjuder också en stor samling för både män och kvinnor. De erbjuder utmärkt flexibilitet om du vill gå på vandring eller gärna utforskar staden.
Varumärket erbjuder Merrell-vandringsstövlar som är mycket lätta och mest lämpliga för vandring. Planera din nästa äventyr med dessa vandringsstövlar, tillgängliga för varje säsong, för att hjälpa dig att motstå hinder och hålla sig rörlig mycket snabbare för att njuta av naturen. Dessutom erbjuder en utmärkt samling Merrell-sandaler som är designade för utomhusaktiviteter. Dessa sportiga sandaler ger överlägsen bågstöd, vilket gör dem till det perfekta och mest bekväma valet för vandring och andra utomhusleder. Du kan hitta sandaler som passar bäst för din personlighet och stil.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga