up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Osprey

Ryggsäck

Ryggsäck

CYKLING

CYKLING

Hydrering

Hydrering

RESA

RESA

LIVSSTIL

LIVSSTIL

barn & tillbehör

barn & tillbehör

Kategorier

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Vätska

Allt( Osprey )

Osprey

Osprey anses vara den ledande tillverkaren av suverän kvalitet och innovativa samlingar av utomhusryggsäckar. Osprey är ett amerikanskt märke som startades 1974. Märkets huvudkontor ligger i den berömda staden i USA som heter Santa Cruz, Kalifornien.
Varumärket erbjuder det bredaste utbudet av väskor och ryggsäckskollektioner där alla enkelt kan hitta exakt den han vill ha. Den har mycket variation och många andra alternativ, såsom antalet och storlekarna på fickor och olika storleksalternativ för väskan för att välja den som passar alla bäst. Oavsett om man vill ha en väska eller en ryggsäck kan man välja mellan flera val från vikten som även kan mätas i liter. En annan bra funktion är höftbältet som ger extra stöd för att bära dina tillhörigheter medan du vandrar med större lätthet. Osprey kommer att göra din vandring lättare.

Osprey har en enorm samling ryggsäckar för alla tillfällen

Osprey-väskor är de mest hållbara och förstklassiga förpackningarna för alla utomhusaktiviteter. Osprey-ryggsäckar är det bästa för alla som vill ha praktiskt bagage som håller länge.De är de mest praktiska när det kommer till kvalitet. De är lätta, har många förvaringsmöjligheter och är gjorda med material av högsta kvalitet. Dessutom är materialet 100 procent återvinningsbart, en annan unik kvalitet för detta märke. Osprey vandringsryggsäckar är superlätt, och det andningsbara tyget gör dem mycket bekväma att bära med sig under löpning och promenader på en ojämn stig. Deras maximala lagringskapacitet och lätta vikt gör dem därför perfekta för långdistansresor.
Kort sagt, Osprey-väskor är utan tvekan det absoluta valet för löpning, vandring, vandring och många andra utomhusaktiviteter. Varumärket erbjuder även bagage för äventyrliga ändamål. Anta att du vill ha en mindre version för endast dagtid. I så fall kommer Osprey Day-paketet att vara det rätta valet eftersom det har en lämplig reducerad storlek eftersom dessa kommer utan någon inre ram och har en lagringskapacitet på minst 20 pund.
Den erbjuder också hydratiseringspaket för extra vattenlagring när du reser någonstans där hydrering är ett problem. Osprey-vätskeförpackningar är värda att använda för längre resor eftersom påsarna låter dig lagra tillräckligt med vatten för dina behov.På så sätt ger den dig tillgänglighet och håller dig hydrerad


pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga