up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Osprey

BACKPACKNING

BACKPACKNING

BIKING

BIKING

HIKING

HIKING

TRAVEL

TRAVEL

LIFESTYLE

LIFESTYLE

kids & accessories

kids & accessories

Kategorier

Klättringsutrustning

Ryggsäckar Och Väskor

Vätska

Allt( Osprey )

Osprey

Osprey är ett namn känt för sin höga prestanda, innovativa design och kvalitet. Företaget grundades 1974, i Santa Cruz, Kalifornien, USA, av Mike Pfotenhauer och Laurie White.

Du hittar ett brett urval av ryggsäckar och väskor som Osprey Fairview 55, Farpoint 40, Talon 22, Atmos AG 50, Atmos AG 65 eller Daylite. Välj den som bäst passar dina behov, var och en har olika form för att balansera vikten du bär på ryggen, med flera fickor, och beroende på vilken utomhusaktivitet du gör. Dess medelkapacitet i liter mäts också.


En av de mest fantastiska egenskaperna hos Osprey-ryggsäckar som gör dem unika är det justerbara höftbältet som gör det lättare att bära när du går. Fördela vikten och lasta inte allt du bär på ryggen. Så glöm inte att köpa våra hållbara och lätta produkter för vandring eller andra utomhusaktiviteter på det mest bekväma och säkra sättet.

clouse menu Stänga