up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Ternua

Herrkläder

Herrkläder

Damkläder

Damkläder

jackor

jackor

Fleeces

Fleeces

herrbyxor

herrbyxor

Tillbehör

Tillbehör

Kategorier

Barnkläder

Damkläder

Herrkläder

Klättringsutrustning

Marknadsföring

Ryggsäckar och Väskor

Sovsäckar

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Ternua )

Ternua

Ternua är en banbrytande ytterklädesmärke som förenar äventyrsspiriten med en stark engagemang för hållbarhet. Företaget grundades 1994 i den baskiska delen av Spanien och uppstod ur ett gäng bergsklättrare och naturälskare som sökte efter högpresterande kläder som respekterade miljön. Ternuas kärnfilosofi kretsar kring att utforskning och miljömedvetenhet kan förenas harmoniskt, och leder vägen till en ljusare framtid för utomhusentusiaster och vår planet. Driven av ett djupt rotat ansvar gentemot naturen tar Ternua ett helhetsperspektiv på hållbarhet längs hela sin leverantörskedja. Varumärkets namn självt, Ternua, översätts till "land" på baskiska, vilket återspeglar märkets anslutning och engagemang för jorden.
Från att köpa in miljövänliga material till att främja rättvisa arbetspraxis strävar Ternua ständigt efter att minska sin ekologiska fotavtryck och bidra positivt till de samhällen den tjänar. Ternua står som ett fackla för hållbar innovation inom ytterklädesindustrin. Genom att kombinera toppmoderna funktioner med en oöverträffad engagemang för miljövård, ger varumärket äventyrare möjlighet att ansvarsfullt utforska världen och lämna ett positivt avtryck på planeten för kommande generationer.

Ternua ger äventyrare makt genom ytterkläder

Ternuas klädeskollektion är ett vittnesbörd om dess åtagande till både prestanda och hållbarhet. Genom att använda innovativa och ansvarigt härledda material säkerställer Ternua att äventyrare kan lita på sitt utrustning utan att kompromissa med planetens välbefinnande. Ternuas kläddesigns smälter nästan obemärkt samman funktion med moderna estetik, som tillgodoser utomhusentusiaster på alla nivåer. Från tekniska vandringsbyxor till isolerade jackor och fukttransporterande toppar, är varje plagg designat för att erbjuda komfort och hållbarhet för kvinnor som beger sig ut på olika utomhusäventyr. Med fokus på passform och funktion, möjliggör Ternuas kläder för kvinnor obegränsad rörelse samtidigt som den skyddar mot elementen. Ternuas herrkollektion omfattar äventyrsspiriten med ett sortiment av mångsidiga och prestanda-drivena kläder. Oavsett om det är bergsklättring, trekking eller bara att njuta av den stora utomhus, Ternuas kläder för män kombinerar avancerad teknik med hållbara material. Från robusta ytterkläder till fukttransporterande baslager, tillgodoser Ternua behoven hos manliga äventyrare som söker högkvalitativ utrustning.
Ternuas jackor är en belysning av deras åtagande att förena innovation och miljövänlighet. Konstruerade med avancerade material som återvunnen polyester och ansvarigt härledd dun, Ternuas jackor erbjuder högsta värme, andningsförmåga och väderskydd. Dessa tekniska plagg är designade för att klara av stränga klimatförhållanden, vilket gör dem till idealiska följeslagare på vilket utomhusäventyr som helst. Ternuas fleece-produkter är ett vittnesbörd om varumärkets engagemang för hållbar isolering. Tillverkade av återvunna material, Ternuas fleece-jackor och midlayers ger exceptionell värme och komfort samtidigt som man minimerar deras miljöpåverkan. Varumärkets fleece-samling är en personifiering av deras åtagande att innovation och ansvar när det gäller att skapa högpresterande ytterkläder.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga