Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Haglöfs

Haglöfs
Information för Haglöfs
Haglöfs är ett svenskt friluftsvarumärke som utvecklar och tillverkar högkvalitativ friluftskläder, skor och utrustning. Företaget grundades 1914. Idag är Haglöfs känt för sina innovativa och miljövänliga produkter och sitt engagemang för hållbarhet. Företaget använder återvunna och miljövänliga material i många av sina produkter.
Haglöfs erbjuder ett brett utbud av friluftstillbehör, inklusive ryggsäckar, tält, sovsäckar, jackor, byxor och skor, och är populärt bland vandrare, klättrare och andra friluftsaktivister. Deras produkter säljs i friluftsbutiker och online-återförsäljare världen över. Förutom den innovativa användningen av material är Haglöfs engagerat i hållbarhet. Sammantaget är Haglöfs-märket känt för sina högkvalitativa, innovativa och miljöansvariga produkter och är ett pålitligt och respekterat namn inom friluftsvärlden.

Haglöfs är det bästa klädesmärket, skomärket och utrustningsmärket

Haglöfs erbjuder ett brett utbud av jackor som är designade för friluftsaktiviteter, inklusive vandring, klättring och skidåkning. Haglöfs jackor är kända för sina högkvalitativa material och innovativa design. Oavsett om du letar efter en lätt vandringsjacka eller en tung skijacka, är en Haglöfs jacka designad för att möta dina behov. Haglöfs stövlar är designade för att erbjuda maximal komfort och prestanda i olika friluftsmiljöer.
Haglöfs bergsbyxor är designade för att motstå hårda friluftsomgivningar. De är tillverkade med hållbara material som Cordura, som är resistent mot revor och punkteringar, och ger extra skydd i områden som utsätts för mycket slitage. Haglöfs herrjackor har ofta flera fickor, inklusive dragkedjefickor och bröstfickor, för att ge bekväm förvaring för nödvändigheter som telefon eller plånbok. Haglöfs herrjackor är kända för sin hållbarhet, väderskydd och komfort. Haglöfs damjackor är designade med en artikulerad passform, vilket innebär att de följer kroppens naturliga rörelser. Det ger större rörelsefrihet och komfort, särskilt under högintensiva aktiviteter som vandring eller klättring. Haglöfs damjackor har ofta isolering som dun eller syntetfyllning för att ge värme under kalla väderförhållanden.
Haglöfs vandringsskor har hårda sålar med djupa gropar för att ge grepp på olika underlag, inklusive våta, leriga eller steniga stigar. Haglöfs vandringsskor är kända för sitt grepp, hållbarhet och komfort, vilket gör dem till ett utmärkt val för vandring och backpacking. Haglöfs ryggsäckar finns i olika storlekar, från små dagryggsäckar till stora expeditionryggsäckar, med varierande kapaciteter för att rymma extra utrustning.