Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Buff ®

Buff ®
Information för Buff ®
Buff är ett välkänt varumärke som har revolutionerat huvudbonadsvärlden och tillhandahåller innovativa och mångsidiga lösningar för friluftsentusiaster, idrottare och äventyrare. Med en rik historia som sträcker sig över flera decennier har Buff blivit synonymt med prestanda, skydd och stil. Från dess ikoniska multifunktionella huvudbonader till en rad specialiserade produkter, fortsätter Buff att sätta standarden i branschen. Buff grundades 1992 av en ivrig motorcyklist och textilingenjör från Spanien. Varumärket föddes ur att skapa en mångsidig och bekväm huvudbonad som skulle anpassa sig till olika utomhusaktiviteter.
Buff har befäst sin position som ledande inom prestationshuvudbonadsindustrin genom sitt engagemang för innovation, kvalitet och funktionalitet. Den har ett brett utbud av produkter, inklusive Buff halsvärmare, Buff huvudbonader, Buff pannband, Buff tubular och Buff baseballkeps . Varumärket fortsätter att inspirera och utrusta äventyrare över hela världen, så att de till fullo kan omfamna sina utomhusaktiviteter samtidigt som de förblir skyddade och bekväma.

Buff banbrytande prestanda huvudbonader för varje äventyr

Buff neck warmer är ett måste tillbehör för dem som söker skydd mot väder och vind. Tillverkat av högkvalitativa material, ger detta rörformade plagg värme och isolering för nacke och ansikte, vilket gör det idealiskt för kalla väderförhållanden. Dess sömlösa design säkerställer maximal komfort, medan dess fukttransporterande egenskaper håller huden torr under intensiva fysiska aktiviteter. Buff-huvudbonaderna , varumärkets flaggskeppsprodukt, har blivit en ikon i utomhusgemenskapen. Denna mångsidiga tub av tyg kan bäras på många sätt, som en halsdamask, pannband, balaclava eller till och med ett armband. Tillverkad av ett material som andas och snabbtorkar, Buff huvudbonader hanterar effektivt fukt, håller dig sval i värmen och varm i kylan.
Buff pannband erbjuder en lätt och snygg lösning för att hålla håret på plats och svettas i schack under fysiska aktiviteter. Oavsett om du springer, cyklar eller utövar yoga hjälper pannbandets fukttransporterande egenskaper att hålla din panna torr och din syn klar.Med sitt breda utbud av design och färger ger Buff pannband en touch av personlighet till din sportiga ensemble samtidigt som den levererar funktionell prestanda. Buff tubular är ett mångsidigt tillbehör som anpassar sig efter dina behov. Med sina oändliga möjligheter att bära fungerar den som nackdamask, mössa, pannband, ansiktsmask och mer. Buff-röret är tillverkat av tekniska tyger och erbjuder UV-skydd, fukthantering och andningsförmåga, vilket gör den lämplig för olika utomhusaktiviteter.
Buff basebollkeps kombinerar den klassiska stilen hos en keps med Buffs engagemang för prestanda. Designad för friluftsentusiaster, den här kepsen har ett fukttransporterande svettband, en ventilerande meshpanel och en justerbar rem för en personlig passform. Oavsett om du är ute och springer eller njuter av en promenad, skyddar Buff basebollkeps dina ögon från solen samtidigt som du håller dig sval och bekväm.