up

`Kom ihåg mig på denna dator` alternativ

Välj `Kom ihåg mig på denna dator` alternativ om du vill logga in automatiskt på denna dator i framtiden. Ditt konto kommer att vara aktivt i 45 dagar. Vänligen använd inte `Kom ihåg mig` alternativet på en allmänt tillgänglig dator eller en dator som används av mer än en person.

Startsida

Mammut

Damkläder

Damkläder

Herrkläder

Herrkläder

Herrskor

Herrskor

Ryggsäckar och resväskor

Ryggsäckar och resväskor

Sovsäckar

Sovsäckar

Klätterutrustning

Klätterutrustning

Kategorier

Återhämtning och Vård

Damkläder

Damskor

Elektronik

Herrkläder

Herrskor

Klättringsutrustning

Ryggsäckar och Väskor

Skydd

Sovsäckar

Vandringsutrustning

Vätska

Allt( Mammut )

Mammut

Mammut är ett välkänt schweiziskt märke som producerar bergsutrustning av högsta kvalitet. Kaspar Tanner grundade det 1862. Företagets huvudkontor ligger i Seon, Schweiz. Det är nu ett ledande multinationellt varumärke som producerar utomhusutrustning för klättring, vandring, vandring och andra bergsbestigningsaktiviteter och utan tvekan har den den bästa friluftsutrustningen för att utöva tidlösa äventyr. Mammut designar unika och bästa stilar för naturälskare att bemästra sin prestation från kontinuerlig träning. Den får också certifikat för att förnya och kombinera olika avancerade tekniker för att upprätthålla varumärkets premiumkvalitet. Alla produkter fick hållbarhetscertifikat efter att ha testats av fältexperter.
Oavsett om ditt nästa äventyr handlar om, har Mammut täckt dig med sin enorma bergsutrustning. Varumärket har det bästa vandringsutbudet för alla som vill att deras nästa äventyr ska bli roligare och bekvämare. Den utmärkta vandringssamlingen är bara en sökning ifrån att ta fram den bästa utrustningen för dig. Du kan shoppa Mammuts överlägsna vandringsutrustning på Trekkinn eftersom varumärket är populärt för att tillhandahålla utmärkta produkter med en touch av innovation.

Mammut har det bästa utbudet av vandringskläder, skor och accessoarer

Klädsortimentet Mammut erbjuder en unik upplevelse för alla bergsentusiaster. Dess innovativa och klassiska sportkläder är kända över hela världen för att ha bibehållit sin överlägsna kvalitet under alla dessa år. Varumärket är miljövänligt genom att producera återvinningsbara material som hjälper miljön. En Mammut-jacka är det perfekta valet för vandrare, vilket hjälper till att hålla atleten bekväm utan att behöva belasta fickorna extra. Mammutjackor är hittills bäst på grund av att de ger exceptionell värme även i fallande minusgrader.

Mammut-skorna är definitivt det bästa valet för entusiaster. Mammut stövlar är den perfekta allrounden för alla typer av bergsaktiviteter. Dessa stövlar är styva från yttersulan för att ge tillräckligt med stöd, medan den inre dämpningen ger den nödvändiga komforten till fötterna. Dessutom är tå- och hälsektionen hård som en sten för att ge den styvhet man behöver när man går på leden. Således är Mammut vandringskängor säkert det ultimata alternativet för alla bergsklättrare.
Oavsett om du är nybörjare eller proffs inom klättring, är en Mammut-sele den högsta nödvändigheten för varje klättrare. Selen är designad för att förhindra fall under aktiviteten och den fördelar personens vikt. Mammut ryggsäck är också utmärkt för att göra vandring lättare eftersom den hjälper till att bära många personliga tillhörigheter enkelt på grund av dess lätta och superkvalitetsmaterial. Den är perfekt för alla väderförhållanden, som regniga dagar med sin vattentäta teknik.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Stänga