up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

top

Mitkä kellot ovat parempia pyöräilijöille

Pyöräilyä käyttävistä älykelloista on tulossa suosittuja päivittäin, ja niitä pidetään parempina kuin pyöräilytietokoneita. Kun ne ovat ranteillasi, toiminnallisuuden taso, ajotiedot ja analyysit ovat entistä kehittyneempiä ja yksinkertaisempia. Perustoimintojen lisäksi älykellot seuraavat ja tarjoavat tietoja kehossasi tapahtuvasta toiminnasta. Garmin, Sigma, Polar, Suunto ja Coros ovat parhaita tuotemerkkejä, jotka tarjoavat älykelloja pyöräilijöille.

Garmin Enduro

Garmin Enduro on uusi lippulaiva multisport älykello, joka on paras pyöräilijöille. Se tarjoaa jopa 80 tuntia akun kestoa GPS tilassa ja 65 päivää älykellotilassa teholasin aurinkolatauksen ansiosta. Jos aiot ajaa villillä maastoilla tai harrastaa retkeilyä alueilla, joilla ei ole latausmahdollisuutta, tämä älykello on täydellinen valinta.

Garmin Fenix 6 Solar

Garmin Fenix 6 solar on toinen loistava pyöräkello, joka tarjoaa paljon toimintoja. GPS seurannan lisäksi tämä kello tarjoaa myös optimaalisen sykemittauksen, Bluetooth Wi Fi yhteyden ja pulssioksimetrian. Garmin on suunnitellut tämän kellon lasilla olevalla aurinkopinnoitteella, joka muuttaa auringon säteet energiaksi ja lataa sen ulkona ollessasi.

Garmin Forerunner 945

Garmin Forerunner 945: ssä on valtava joukko ominaisuuksia, jotka voivat seurata suoritustasi riippumatta siitä, mitä urheilulajia seuraat. Pyöräilykohtaisilla toiminnoillaan sillä on oheisanturit Bluetoothin kautta, hienostunut navigointi ja täysvärikartoitus.

clouse menu Sulje