up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kotisivu

Etxeondo

miesten pyöräilypaita

miesten pyöräilypaita

naisten pyöräilypaita

naisten pyöräilypaita

miesten pyöräilyshortsit

miesten pyöräilyshortsit

naisten pyöräilyshortsit

naisten pyöräilyshortsit

takit

takit

tarvikkeet

tarvikkeet

Osastot

Koulutus ja Kilpailu

Lasten Vaatteet

Laukut

Miesten Kengät

Miesten Vaatteet

Naisten Kengät

Naisten Vaatteet

KAIKKI( Etxeondo )

Etxeondo

Etxeondo, tunnettu merkki pyöräilymaailmassa, on synonyymi erinomaiselle käsityölle ja korkean suorituskyvyn pyöräilyvaatteille. Perustettu vuonna 1976 Espanjan Basque Countryssa, Etxeondo on vakiinnuttanut asemansa johtavana korkealaatuisten pyöräilyvaatteiden valmistajana, joka tarjoaa naisten ja miesten pyöräilijöille palveluita ympäri maailmaa. Ajatuksenaan intohimo pyöräilyyn ja laadun ehdoton sitoutuminen, Etxeondo on ansainnut erinomaisen maineen ammattilaisurheilijoiden ja harrastajien keskuudessa.
Merkillä itsenään, ”Etxeondo”, tarkoittaa baskeilla ”talon sisällä”, joka symboloi sitoutumistaan tuottaa vaatteita itse, jotta voitaisiin taata tarkka huomio yksityiskohtiin ja täydellinen valvonta tuotantoprosessin aikana. Etxeondo on vakiinnuttanut asemansa huippubrändinä pyöräilymaailmassa, joka on arvostettu sitoutumisestaan ​​valmistamaan korkean suorituskyvyn pyöräilyvaatteita. Laajan valikoimansa miesten ja naisten vaatteita, mukaan lukien takit ja bib-shortsit, Etxeondo jatkaa tarjoamalla pyöräilijöille erinomaista laatua, mukavuutta ja tyyliä, joka tekee jokaisesta ajosta unohtumattoman kokemuksen.

Etxeondo valmistaa suorituskykyisiä pyöräilyvaatteita

Etxeondo´n omistautuminen pyöräilylle on nähtävissä kaikessa tuotteissaan. Yritys ymmärtää pyöräilijöille asetettujen ainutlaatuisten vaatimusten ja pyrkii tarjoamaan heille vaatteita, jotka parantavat suorituskykyä ja mukavuutta. Etxeondo hyödyntää edistyneitä kangasteknologioita ja ergonomisia suunnitteluja, jotka johtavat aerodynaamisiin, hengittäviin ja kevyisiin vaatteisiin. Olipa ammattiratsastaja tai harrastaja, se tarjoaa valikoiman Etxeondo pyöräilyvaatteita, jotka on suunniteltu täyttämään erityiset tarpeesi. Etxeondo´n pyöräilyvaatteet edustavat täydellistä yhdistelmää toiminnallisuutta ja tyyliä. Jokainen vaate on huolellisesti valmistettu käyttäen ajankohtaisia ​​materiaaleja ja tekniikoita, jotta voitaisiin taata optimaalinen suorituskyky pyörällä.
Etxeondo palvelee vaativaa miehen pyöräilijää monipuolisilla pyöräilyvaatteiden vaihtoehdoilla. Etxeondon miesten pyöräilyvaatteiden valikoimaan kuuluu paitoja, bib-shortsit, takit, alusvaatteet ja asusteet, jotka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellista mukavuutta ja suorituskykyä. Etexeondo´n huomio yksityiskohtiin ja innovatiiviseen lähestymistapaan tekevät sen miesten pyöräilyvaatteista erinomaisen valinnan kaikille tasoille. Tunnistaessaan naispyöräilijöiden ainutlaatuiset vaatimukset ja tarjoten laajan valikoiman Etxeondo naisten pyöräilyvaatteita, jotka ovat täysin toimivia. Paidoista ja bib-shortsseista takkeihin ja asusteisiin, jokainen vaate on suunniteltu sopimaan naisen muotoon ja tarjoamaan vertaansa vailla oleva mukavuus ja liikkumisvapaus.
Etxeondo takit on suunniteltu suojaamaan pyöräilijöitä elementeiltä ilman että suorituskyky heikkenee. Sisältäen tuulenpitäviä, vettä hylkiviä ja hengittäviä kankaita, Etxeondo takit tarjoavat optimaalisen eristyksen ja ilmanvaihdon. Etxeondo bib-shortsit ovat perusta pyöräilyyhteisössä, jotka ovat kuuluisia erinomaisesta mukavuudestaan ​​ja suorituskyvystään. Bib-shortsit sisältävät edistyneet chamois-pohjalliset, saumattoman rakenteen ja ergonomiset suunnittelut, jotka takaavat tarkan istuvuuden ja vähentävät kitkaa. Sen painopisteen laadussa ja innovatiivisuudessa Etxeondo bib-shortsit tarjoavat pyöräilijöille vertaansa vailla olevan tuken ja liikkumisvapauden pitkillä ajeluilla.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Sulje