up

`Husk meg på denne datamaskinen` alternativ

Velg `Husk meg på denne datamaskinen` alternativet hvis du ønsker å bli automatisk logget inn på denne datamaskinen fremover. Din konto vil fortsette og være aktiv i 45 dager. Vennligst ikke bruk `Husk meg` alternativet ved bruk av offentlig tilgang eller den blir brukt av mer enn en person.

Hjemmeside

Etxeondo

sykkeltrøye for menn

sykkeltrøye for menn

sykkeltrøye for kvinner

sykkeltrøye for kvinner

sykkelshorts for menn

sykkelshorts for menn

sykkelshorts for kvinner

sykkelshorts for kvinner

jakker

jakker

tilbehør

tilbehør

Avdelinger

Bagger

Barneklær

Dameklær

Damesko

Herreklær

Herresko

Opplæring og Konkurranse

Allt( Etxeondo )

Etxeondo

Etxeondo, et anerkjent merke i verden av sykling, er synonymt med eksepsjonell håndverk og høy ytelse sykkelklær. Grunnlagt i 1976 i Baskerlandet i Spania, Etxeondo har etablert seg som en ledende produsent av premium sykkeltøy, som tilfredsstiller behovene til både menn og kvinner syklister verden over. Drevet av lidenskap for sykling og et forpliktet til kvalitet, Etxeondo har opparbeidet seg et strålende rykte blant profesjonelle atleter og entusiaster alike.
Merkevarenavnet selv, ´´Etxeondo,´´ betyr ´´inni huset´´ på baskisk, som symboliserer deres dedikasjon til å produsere sine plagg in-house, sikre nøyaktig oppmerksomhet på detaljer, og opprettholde full kontroll over produksjonsprosessen. Etxeondo har etablert seg som et premie merke i verden av sykling, kjent for sin forpliktelse til å lage høy ytelse sykkelklær. Med sin omfattende utvalg av menn- og kvinner-klær, inkludert jakker og bib shorts, Etxeondo fortsetter å gi syklister med eksepsjonell kvalitet, komfort og stil, og gjør hver tur til en uforglemmelig opplevelse.

Etxeondo crafting performance cycling apparel

Etxeondo´s devosjon til sporten sykling er tydelig i alle aspekter av sine produkter. Selskapet forstår de unike kravene som stilles til syklister og streber etter å gi dem med klær som forbedrer ytelsen og komforten. Etxeondo bruker avanserte stoff teknologier og ergonomiske design, noe som resulterer i plagg som er aerodynamiske, pustende, og lett. Uansett om du er en profesjonell racer eller en rekreasjonell syklist, tilbyr det et utvalg av Etxeondo sykkelklær som er tilpasset for å møte dine spesifikke behov. Etxeondo sykkeltøy symboliserer en perfekt blanding av funksjonalitet og stil. Hvert plagg er nøye håndverket med bruk av cutting-edge materialer og teknikker, som sikrer optimal ytelse på sykkelen.
Etxeondo passer til den kresne mannlige syklisten med et mangfoldig utvalg av sykkelklær. Etxeondo menn sykkelklær samlingen har trøyer, bib shorts, jakker, baselag og tilbehør, alle designet for å levere eksepsjonell komfort og ytelse. Etxeondo´s oppmerksomhet på detaljer og innovativ tilnærming gjør sine menn sykkelklær til et utmerket valg for ryttere av alle nivåer. Anerkjenner de unike kravene til kvinnelige syklister og tilbyr et bredt utvalg av Etxeondo kvinner sykkelklær som er helt funksjonelle med dem. Fra trøyer og bib shorts til jakker og tilbehør, er hvert plagg tilpasset for å passe den kvinnelige formen og gi uovertruffen komfort og frihet i bevegelse.
Etxeondo jakker er designet for å beskytte syklister fra elementene uten å gå på akkord med ytelsen. Med vindtett, vanntett, og pustende stoffer, Etxeondo jakker gir optimal isolasjon og ventilasjon. Etxeondo bib shorts er en fast inventar i sykkel samfunnet, kjent for deres overlegen komfort og ytelse. Bib shorts har avanserte seteputer, sømløs konstruksjon, og ergonomisk design, som sikrer en nøyaktig passform og redusert friksjon. Med deres fokus på kvalitet og innovasjon, Etxeondo bib shorts gir syklister uovertruffen støtte og frihet i bevegelse under lange turer.

pedidos

WhatsApp

+34 663 922 716

clouse menu Lukk