Vänligen fyll i din epostadress så skickar vi en länk för att återställa ditt lösenord via epost omedelbart. 

Startsida

Etxeondo

Etxeondo
Information för Etxeondo
Etxeondo, en välrenommerad varumärke inom cykelvärlden, är synonymt med exceptionell hantverkskonst och högpresterande cykelkläder. Grundat 1976 i Baskien i Spanien har Etxeondo etablerat sig som en ledande tillverkare av premiumcykelkläder som tillgodoser behoven hos både män och kvinnliga cyklister världen över. Driven av en passion för cykling och en åtagande om kvalitet har Etxeondo skaffat sig ett utmärkt rykte bland professionella atleter och entusiaster.
Varumärkets namn självt, ´´Etxeondo´´ betyder ´´inne i huset´´ på baskiska, vilket symboliserar deras åtagande att producera sina plagg in-house, se till att noggrant uppmärksamma detaljer och bibehålla kontroll över produktionsprocessen. Etxeondo har etablerat sig som ett ledande varumärke inom cykelvärlden, känt för sitt åtagande att skapa högpresterande cykelkläder. Med sitt omfattande sortiment av herr- och damskläder, inklusive jackor och bib shorts, fortsätter Etxeondo att ge cyklister med exceptionell kvalitet, komfort och stil, vilket gör varje åktur till en oförglömlig upplevelse.

Etxeondo crafting performance cycling apparel

Etxeondo´s hängivenhet till sporten cykling är tydlig i alla aspekter av sina produkter. Företaget förstår de unika krav som ställs på cyklister och strävar efter att ge dem kläder som förbättrar prestanda och komfort. Etxeondo använder avancerade tygtekniker och ergonomiska design, vilket resulterar i plagg som är aerodynamiska, andningsbara och lätta. Oavsett om du är en professionell racer eller en rekreationscyklist, erbjuder det ett utbud av Etxeondo cykelkläder som är anpassade för att möta dina specifika behov. Etxeondo´s cykelkläder utgör en perfekt blandning av funktion och stil. Varje plagg är noggrant tillverkat med hjälp av cutting-edge material och tekniker, för att säkerställa optimal prestanda på cykeln.
Etxeondo caters till den kräsne manliga cyklisten med en mångsidig uppsättning cykelkläder. Etxeondo men´s cykelkläder kollektionen har tröjor, bib shorts, jackor, baslager och tillbehör, alla designade för att leverera exceptionell komfort och prestanda. Etxeondo´s noggrannhet och innovativa tillvägagångssätt gör dess herrcykelkläder till ett utmärkt val för ryttare på alla nivåer. Genom att inse de unika kraven hos kvinnliga cyklister och erbjuda ett brett utbud av Etxeondo kvinnors cykelkläder som är helt funktionella. Från tröjor och bib shorts till jackor och tillbehör är varje plagg skräddarsytt för att passa den kvinnliga formen och ge oförglömlig komfort och rörelsefrihet.
Etxeondo jackor är designade för att skydda cyklister från elementen utan att kompromissa om prestanda. Med vindtäta, vattenresistenta och andningsbara tyger, Etxeondo jackor ger optimal isolering och ventilation. Etxeondo bib shorts är en grundpelare i cykelgemenskapen, känd för sin överlägsna komfort och prestanda. Bib-shortsen har avancerade chamois-paddar, sömlös konstruktion och ergonomiska design, vilket säkerställer en exakt passform och minskad friktion. Med sin fokus på kvalitet och innovation Etxeondo bib shorts ger cyklister oöverträffad stöd och rörelsefrihet under långa åkturer.